Underbara onsdag

Helluu!

Idag kom jag hem vid tio på morgonen och hade inte sovit en sekund på hela natten men det va inget dåligt med det. Var lite trött och slut så jag gick och la mig och sov några timmar sedan fixade jag mig och åkte med Elin till Sibylla för att äta frukost/lunch/middag sen åkte vi hem till mig och pratade och hämtade grejer sen hem till henne och fixade lite. Vid sex drog vi till backen och åkte lite snowboard. Det var sjukt härligt med lite frisk luft och backen var helt okej plus att det var gratis eftersom det var idag de öppnade. Jag kom hem vid halv tio och nu har jag gjort mig lite te och hårdbröd med gurka som jag tänkte äta innan jag ska krypa till sängs. Jag fryser fortfarande sen vi åkte bräda. Hoppas det går över snart och att jag får somna någon gång ikväll.

Imorgon är det jobb 11-20 så hinner nog inte med så mycket mer.



DÅLIG UPPDATERING!

Hejsan! Ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen efter Paris. Sista dagen var vi upp i ett höghus som hade 56 eller 57 våningar, det var en otrolig utsikt där. Kommer inte riktigt ihåg allt vi gjorde men vi letade efter catacombs i över en timme sen hittade vi en skylt där det stod att de var stängda sen gick vi på stan.

Jag har haft fyllt upp med jobbet sen har jag varit sjuk två ggr och bakat pepparkakor led släkten, bakat lussebullar, tagit fram julsaker, städat, varit med Charlie, firat Elias när han fyllde år. Varit på fest med jobbet och varit ut med min fina vän Sofie på Allstar och lite överallt.

Igår var jag på Birsta med en otroligt saknad vän, Amanda. Fick med mig två par skor, ett läppstift, ett nagellack och en eyeliner.

Idag har jag varit med pappa och uträttat lite ärenden. Vi köpte julklapp till mamma och sen åt vi Thaimat. Efter det hann jag städa Charlies bur och slå in de sista julklapparna innan jag åkte till jobbet. Idag jobbar jag 16-23.

Nån dag nu framöver när jag är ledig tänkte jag lägga in massvis med bilder från Paris och massa saker jag ha shoppat osv.

Nu ska jag snart fortsätta jobba, puss & kram! ♥

RSS 2.0