Hörs imorgon

Godkväll!
Jag är otroligt trött och sliten och jag mår inte så bra. Har jätte ont i halsen och hela kroppen och det känns som jag har feber för jag fryser och svettas samtidigt. Jag ska packa ihop alla mina saker nu för vi ska upp tidigt imorgon. Därför orkar jag inte uppdatera om dagen nu. Vi hörs imorgon när jag är tillbaka i Sverige.

P U S S & K R A M ♡




Paris dag sex


Idag, tisdag va vi inte ute förän vid halvelva eller elva. Det blev en dag på Les Halles, vi kikade i butikerna, åt, fikade och kikade lite mer sen gick vi en Power Walk hem så vi var hemma vid åtta och sen dess har vi planerat morgondagen och bara tagit det lugnt. Nu slå jag duscha och titta på en bra serie.









Bilder från dagen. Sista bilden är tagen utanför Louvren påväg tillbaka till lägenheten.

Dag fem i Paris













Sacre Coeur utanför och inuti.


En del av utsikten från Sacre Coeur.


Moulin Rouge.


Starbucks.


Inuti Lafayette.




Skyltning i Lasarettet.

Paris dag fem

Igår, måndag var det femte dagen i Paris. Vi var färdiga vid tio. Då tog vi metron mot Sacre Couer. Vi fick byta metro en gång och när vi kom fram fick vi gå upp för jätte många trappor sen kom fram vid ett litet torg där det kryllade av konstnärer.

När vi äntligen kommit upp för alla trappor gick vi in i kyrkan och där var det mässa. Man fick inte använda kameror där så jag tjuvtog några bilder med mobilen när jag fick tillfälle. Vi tände ljus för farmor och farfar också. Innan vi gick vidare åt vi mackor sen började vi promenaden neråt.

Vi gick ner mot Moulin Rouge och påvägen köpte vi med oss sockriga, platta bullar och Elias köpte en modellbil. Vid Moulin Rouge fanns Starbucks så vi tog en fika sen begav vi oss mot de exklusivaste varuhusen i Paris, Galeries Lafayette och Printemps. Där hittade vi bla. klänningar för 1500€ och en klocka för 109 760 € och massa mer, som ni förstår så köpte vi halva varuhuset... Det var väldigt roligt att se hur de marknadsförde sina märken och skyltfönstren var värsta showerna med dockor som åkte skridskor, pariserhjul och dansade. I endel fönster var det djur som dansade och diggade musik.

Nästa mål var Place de Madeleine. Där är det exklusiva delikatessbutiker med bla. tryffel, choklad och olika fiskar och skaldjur. När vi var där bestämde vi oss för att gå till Champs Elysee för att äta på McDonalds och shoppa. Vi var på ett extremt stort H&M som hade jätte mycket annorlunda och snygga kläder och fina provhytter. Jag trodde jag hade kommit till himlen, många butiker efter Champs Elysee har öppet till midnatt på vardagar så jag och mamma var på H&M flera timmar och vi fick med oss några saker innan vi gick hem för att duscha och sova.



Bilder Paris dag fyra













Bilder på fina kyrkor vi gick förbi och den jättehöga, gröna pelaren är Bastiljen. Bilden näst längst ner är moskén vi gick förbi.

Godmorgon!



Nu ska jag klä på mig, fika och gå ut! Vi hörs sen! ★

☆ You are my ☆






Fortsättning dag fyra

Det blev nått fel med förra inlägget och kan inte ändra från mobilen så fortsätter här. När vi kom till stationen vid vår lägenhet så gick vi till ett bageri och köpte bakelser som vi tog med hem och åt medan vi spelade kort. Sen kollade jag på solsidan och de andra på nån film och innan jag somnade tittade jag på Sons of Anarchy.











Först är bilder på bakverken sen från marknaden. Lägger in fler bilder från dag fyra imorgon och då tänkte jag skriva om vad vi gjort idag och lägga in bilder från idag också. Nu ska jag sova så att jag kan ta vara på de sista två dagarna här.

P U S S ♡

Paris dag fyra

Igår, söndag var det fjärde dagen i Paris. Vi va ute ur lägenheten vid nio och började gå mot kyrkan som är med i Da Vinci koden. Påvägen gick vi förbi många flotta hos med jätte stora portar. Efter vi varit vid kyrkan gick vi till en park i närheten. Där åt vi upp mackorna vi hade med oss och gick på en jätte söt toa. Det var otroligt många fransmän och fransyskor som sprang där, några höll på med nån taekwondo grej, endel hade yoga, spelade tennis, segrade små segelbåtar i en stor fontän som fanns där osv.

Vi besökte en marknad där de sålde mat, bröd, bakverk, frukt, kött, grönsaker, smycken och kläder. Det var supermysigt och häftigt att se alla olika fiskar och skaldjur som de sålde.

Vi besökte en till park och gick förbi en Moské och en vanlig kyrka som också är känd men kommer inte ihåg vad den hette heller och i vilket fall är det ganska svårt att stava rätt på namnen här.

Efter att vi besökt marknaden gick vi mot Bastiljen och letade efter en affär som vi var på förra gången vi var i Paris. Det var en modellaffär som Elias var intresserad av men vi hittade den inte så vi gick till McDonalds vid Bastiljen och åt lite sen vidare förbi Bastiljen och mot stan men mycket var stängt på söndagar märkte vi. När vi kom till stan hade vi gått över en mil så vi hade ömma fötter och var trötta. Då gjorde vi nått som vi aldrig brukar göra... Vi tog METRON hem. Vi som alltid brukar gå överallt för att få se så mycket som möjligt och för att det är skönt. Eftersom det var

I want you




Läggdags







Nu ska lägga mig och sova. Bättre och fler bilder från Paris kommer när jag kommit hem igen. Jag har redan knäppt över 1000 st.

P U S S & G O D N A T T ♡

Paris dag tre



När vi var ute och gick såg vi den här uteliggare som låg där det var fullt med fåglar. Vi visste inte ifall uteliggare levde men efter ett tag rörde den på sig.


Notre Dame










Utanför Louvren.



Pariserhjulet, en aning mindre än London Eye.




Dag tre i Paris

Idag är det tredje dagen i Paris (lördag). Vi klev upp vid halv åtta. Mamma sprang ut till ett bageri i närheten och köpte nybakat bröd som vi åt till frukost sen fixade vi oss och gick ut. Vi gick förbi Louvren och massa andra kända museer och byggnader. Vi var in i en kyrka som ligger på samma "ö" som Notre Dame. Det var vackert, allt var inramat med guld och det var handmålade fönster som var minst fem meter höga med olika mönster på varje, mönstret var jätte litet och detaljerat. Alla fönster i hela kyrkan bär olika handmålade fönster, både på första och andra våningen i kyrkan. Sen gick vi förbi en blomstermarknad som vi var på förra gången vi var i Paris. Vi gick förbi Notre Dame och in på en restaurang där vi åt lunch, jag tog hamburgare med pommes och sallad. Den var supergod med hemgjord biff inuti. När vi hade ätit fortsatte vi kolla på Notre Dame och knäppte massa bilder. Vi bestämde oss för att gå mot Les Hålles efter det och på vägen gick vi förbi ett stort museum som innehöll modern konst, det var ett av de fulaste husen jag sett för de hade rör utanpå och såg ut som en byggarbetsplats. Utanför fanns en konstig fontän med färgglada figurer i. Det passade verkligen inte in i Paris atmosfär.

Les halles är en jättestor galleria, Paris största som ligger under jorden. Förr i tiden var det en marknadsplats men nu bygger de om där. Vi fikade på McCafé och tittade runt i lite affärer men vi ledsnade snabbt eftersom det var mycket folk och trångt. Då gick vi vidare ner på Rue de Rivoli som är en shoppinggata, när vi gick förbi Louvren gick vi in där och kollade sen igenom parken som ligger mitt emot. Där stannade vi och åt mackor som vi hade med oss innan vi fortsatte hemåt och innan vi kom fram till lägenheten stannade vi vid en av alla 1000åt affärer och handlade. Vi har handlat på olika affärer varje dag, det blir mer spännande då! Idag kom vi hem tidigt, vid halv sju tiden. Då fikade vi och sen spelade vi plump och självklart vann jag. Snart ska jag krypa ner i sängen för jag är jätte trött men först ska vi bestämma vad vi ska göra imorgon.

Det är så roligt att vara utomlands, äta ny mat, titta på vackra byggnader, gå på muséer och lära sig nya saker, lära sig om kulturen i landet osv. Bara att titta hur människor beter sig och klär sig är roligt. För att inte tala om shoppingen. Men jag älskar också att resa till varma länder. Det är så skönt och helt underbart.

G O D N A T T ♡

Dag två



Alltid redo med kameran.





Andra dagen i Paris

Andra dagen i Paris (fredag) var vi vid Les invalides. Där är det ett armémuseum nu fast ursprungligen byggdes det för att ta hand om människor som skadats i krig. Det var jätte mycket gamla rustningar och uniformer från olika krig osv. Det var riktigt häftigt att se alla mönster och detaljer på rustningarna som de gjorde för hand för flera hundra år sedan. Det fanns även mycket information om första och andra världskriget. Men museet i London, Imperial War Museum är mycket bättre tycker jag. Vi var även inne och kollade på Napoleons grav. Vi var där nästan hela dagen. Från halv tolv till typ fem. Sen gick vi till lägenheten och lagade mat, kött, klyftpotatis, beasås och en blandad sallad sen fikade vi innan vi gick ut på stan. Vi hamnade på Champs Elysees där det är julmarknad varje dag, supermysigt och massor av fina saker. Vi var hemma vid nio eller halv tio. Då fikade vi och spelade kort, Chicago. Vid elva gick vi och la oss.


Paris dag ett













Några bilder från första dagen i Paris. Inte världens bästa kvalitet eftersom de är knäppta med mobilen.

Paris dag ett

Första dagen (igår torsdag) vi var framme på flygplatsen i Paris, Beauvais vid halv elva. Vi tog bussen till La Defense, Palais de Congress och därifrån tog vi metron till lägenheten som ligger alldeles bredvid Ecole Militaire, 10min promenad från Eiffeltornet och 10min promenad ifrån Hotel des Invalides. När vi hade lämnat väskorna gick vi till mataffären i närheten och köpte det nödvändigaste för att få lite mat i magen. Vid fyra hade vi ätit och diskat undan så vi bestämde oss för att gå ut. Vi gick till Eiffeltornet och vidare till Arc de Triomphe, sedan gick vi Champs Elysees och kollade lite i affärerna. Jag och mamma hittade ett gigantiskt H&M med jätte mycket roliga och spännande kläder så vi måste gå tillbaka dit. Vi var väldigt trötta efter resan så vi var tillbaka i lägenheten vid halv nio och då duschade vi och fikade innan vi kröp till sängs.






Mot Rest and Fly

Jag ska alldeles strax sätta mig i bilen för att börja färden mot Skavsta och flyget mot Paris. Men som sagt ska vi sova på Rest and Fly innan. Det finns internet i lägenheten så ska försöka uppdatera varje kväll om vi får internet att fungera alltså. 
 
Älskade bebis! Hur ska det gå för dig i en helg vecka utan oss? Tur du har mormor och morfar i alla fall.
 
 
P U S S ! 
 
erikahahah

Vi är på gång!

 
 
Hej! Igår gjorde jag klart allt på min todo lista. Jag var även på Birsta och köpte lite julklappar och efter det var jag på Etic och tränade spinning och musclepower. När jag kom hem packade jag och städade åt Charlie. Flyttade lite musik och filmer till surfplattan och mobilen och förde över alla bilder från kameran innan jag somnade.
 
Idag har jag fixat det sista, mormor och morfar var här nyss och fick veta vad dom skulle göra åt Challe varje dag när vi är borta. Nu har jag precis duschat och tänkte klä på mig osv. Ska laga lunch och plocka undan all disk sen är jag nog redo att åka. Det enda jag måste göra är att välja skor, mössa och jacka. Vi ska åka vid fyra och på vägen ska vi stanna och äta sen när vi kommer fram ikväll ska vi sova på rest and fly och imorgon äter vi frukost sen går flyget 08.05. 

Things I have to do before Paris

  • Städa upp på rummet
  • Dammtorka
  • Dammsuga 
  • Torka golvet
  • Packa
  • Måla naglarna
  • Noppa ögonbrynen
  • Flytta över bilder från kameran till datorn
  • Flytta över musik och bilder till/från mobilen till datorn
  • Köpa skavsårsplåster
  • Bestämma vad som ska göras samma dag i Paris osv..
 
 
Bilder sedan vi var i Paris förra gången, alldeles innan jul 2007.

:)


En bild som togs för några veckor sen, tröjan gör så jag ser halvtjock ut, jag vet..
 
En frisyr jag gjorde för nån vecka sen, rätt snyggt tycker jag.
 
 
 
 
 
 

10 dagars ledighet








Första tre bilderna är sen i fredags när vi var i Härnösand. Sista bilden är också sen helgen på mig, Elias och Charlie, mys!

Jag är ledig tio dagar från och med idag! ♡

Sliten men glad

Hejsan!

I helgen har jag inte haft tid att uppdatera. I lördags jobbade jag 06-15 semester fixade jag mormors hår och på kvällen var jag och Elias på hockeyn. Timrå spelade mot Färjestad och vann med 4-1. Domarna var sämst och Färjestad spelade väldigt fult, därför var det extra skönt med vinst! När vi kom hem gick jag och länge mig direkt.

I söndags jobbade jag 06-16 sen var jag på Etic och körde spinning sen muscle power. När jag kom hem kollade jag på solsidan och åt mat och vid nio somnade jag.

Idag trodde jag att jag började 14 men jag började 08.30 så nu har jag nyss slutat. Åt en sweet chili chicken wrap med äpplen och mjölk och nu sitter jag och väntar på bussen som går 14.32 men den går bara motorvägen därför måste jag gå hem från sörberge. Jag känner mig inte pigg idag så jag får helt enkelt se vad jag hittar på ikväll. Det kanske blir träning eller så blir det bara en lugn kväll i soffan. Jag ska i alla fall städa mitt rum, förbereda julklappar och börja packa. På onsdag kväll åker vi mot flygplatsen, två dagar! Underbart!!

L O V E
erikahahah

Kärlek!



Tänk vilken personlighet som existerar i en sån här liten söt krabat. En otroligt stark vilja har han också, en riktigt tjurskalle men världens gosigaste och mest sällskapssjuka också. Han är sjukt bra helt enkelt!

Just idag är jag stark

Tjena!
Tog sovmorgon idag med, precis som vanligt när jag börjar sent eller är ledig. Fikade, va med Charlie och tog det lugnt innan jobbet. Idag hade jag kort pass 13.30-18. Köpte med mig tre äppelpåsar, en cheese och mjölk som jag åt påväg till gymmet. Där körde jag uppvärmning på bandet, axlar, rygg och lite mage sen sprang jag hem (drygt 4km) så nu är jag nöjd. Har varit smakråd åt mamma som ska på 40-års fest på lördag, vikt tvätt och tittat på TV. Nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen och slå på ett avsnitt av nåbar serie.

Imorgon jobbar jag 12-16. En kollega var jättesnäll och bytte pass med mig så att jag kunde följa med familjen och mormor och morfar till Härnösand för att fira min kusin och hans mamma. Det ska bli roligt! Får se om jag hinner med något innan jobbet, direkt efter ska jag i alla fall på spinning och sen ska jag duscha och fixa mig innan vi åker. Hinner nog inte med så mycket mer imorgon. Jag måste sova tidigt eftersom jag ska upp halv fem på både lördag och söndag.

S O V G O T T ♡


Afternoon Tea


En otroligt charmig bild på mig och Elias inne på charm.


I tisdags när jag var med Elias och mamma på stan passade vi på att fika på Charm eftersom de har Afternoon Tea där. Det fanns scones, salta kex, digestivekex, skorpor, marmelader, smör, ostar, frukt, grönsaker, småkakor, muffins och tårta. Det fanns självklart flera olika sorters te, kaffe och läsk att dricka. Det var verkligen supermysigt, jag rekommenderar att du också går dit! ♡


Smart to be alone



Den stora anledningen till att jag är singel. Jag hittar ingen person som jag någonsin skulle kunna tycka om mer än som vän. Jag är inte intresserad av någon och söker inte heller efter ett förhållande. Just nu älskar jag att vara singel. Jag känner mig starkare än någonsin och jag mår otroligt bra. Antar att det är min tid nu. Jag har lätt för att känna mig instängd i ett förhållande. Det ska krävas otroligt mycket för att jag ska ändra mig. Inget kan stoppa mig nu!

Onsdag

Godkväll!
Idag vaknade jag vid elva helt utsövd. Då klev jag upp, fikade, duschade, fixade mig sen åkte jag till Mathilda och hämtade henne. Vi åkte till stan och gick på bio. Breaking Dawn part two. Helt underbar film, älskar twilight filmerna. Älskar filmer som verkligen förmedlar känslorna! Efter bion åkte jag hem och tittade på datorn och fixade lite saker inför framtiden.

En vecka kvar tills jag är påväg till flyget. Det bästa jag vet är att resa. Innan jag dör vill jag besöka de flesta länder i världen. Vad är bättre än minnen, kunskap och erfarenheter? Man får liksom en annan syn på livet när man besökt många olika platser och förstått sig på deras kulturer och religioner osv. Jag åker iaf inte utomlands för att enbart slappa, jag vill lära mig, se saker och uppleva saker.

Nu när jag har ny kamera så ska det bli otroligt roligt för då kan jag fånga allt på bild, snygga bilder dessutom!

Imorgon tänkte jag börja med mitt nya liv. Mer motion, mer träning, nyttigare kost, bättre sovvanor och mer regelbundna måltider. Vi får se hur det slutar.

Just nu kollar jag på Sons of Anarchy och snart ska jag och min bettskena sova. Vi hörs imorgon!

P U S S ♡










People get jealous when they care

Helluuu! 
I natt var det min första natt med bettskenan, det gick riktigt bra! Det var lätt att somna också, det trodde jag inte men det är ju bra eftersom jag måste sova med den varje natt från och med nu. Tog en lång sovmorgon imorse också. Så idag har jag umgåtts lite med pappa, ätit mat och börjat med mitt lilla projekt. Har köpt flera kuddfodral och två schabloner och färg som fäster på tyg så nu piffar jag till kuddfodral med de färger och mönster jag vill ha, det blir riktigt bra! Tänkte lägga in en bild på mitt första kuddfodral som bara var test. 
 
Snart ska jag och Elias få skjuts till stan av morfar där vi ska möta upp mamma och kolla på skor åt Elias och klänning åt mamma som ska på 40-års fest i helgen. Det lär inte bli någon träning idag alltså.
 
 Imorgon är jag också ledig vilket är väldigt skönt för jag jobbar torsdag - måndag sen är jag ledig minst 10 dagar. 
 
Fick även veta idag att vi fick lägenhet i London över sportlovet, längtar!! Men längtar ännu mer tills nästa vecka för då åker vi till Paris, LOVELY!
 
Nu måste jag fixa mig och städa lite. 
 
P U S S ! ! 

Nov. 12, 2012







Dålig uppdatering i helgen, jag vet. Jag jobbade hela fredagen sen på lördagen va jag med min fina vän Elin i Birsta sen va jag ut med Julia och Sofie från jobbet på kvällen och innan åt vi Kinamat och myste på. Orkar inte berätta om utgången men kan säga, gör om och gör rätt och bättre! Kom hem vodka elva i söndags morse då åkte jag och Mamma till Birsta. Fick med mig lite saker hem, slå fota dem imorgon och lägga in dem här i bloggen. Efter Birsta var vi bjuden till mormor och morfar på middag och kusinerna och min morbror kom dit så vi åt och fikade och spelade kort och umgicks. Vid åtta åkte vi hem och kollade på solsidan sen duschade jag och tände ljus och slog på rätt avsnitt av awkward sen somnade jag.

Idag har jag varit hos tandläkaren och fixat det sista med bettskena sen åkte jag hem och vilade sen va jag och mamma till doktorn sen handlade vi mat och åt lite. Vid ett åkte jag till Birsta och shoppade innan jag åkte till jobbet. Jobbade 14-18 sen tog jag bilen direkt till Etic där jag körde Pace sen sprang jag typ 6km. Nu kikar jag på Ensam mamma söker. Väntar på att vattnet ska komma tillbaka så jag kan duscha och lägga mig. Ledig imorgon, lovely!

P U S S ♡

I love my life and I love you

Frågan är ju vad jag gör vaken nu.. Jag kände mig sugen på att tända lite ljus och bara vara ikväll efter att alla somnat så jag gjorde det eftersom jag har sovmorgon imorgon.

Finns det något mysigare än att tända upp hela huset med ljus och släcka alla lampor en kall och mörk höstkväll som denna? Det tycker inte jag i alla fall. Synd att rätt sällskap saknades bara.

Men i vilket fall så är det fel tid och fel del av livet för mig att ha sällskap. Jag mår bättre ensam, i alla fall nu och med tanke på mina planer för närmsta året är det bäst att jag förblir ensam och singel. Drömmar och visioner kallas det! Ingenting kan stoppa mig nu! Tänkte berätta om mina planer framöver när jag hunnit funderar riktigt på det.

Efter jobbet hämtade pappa mig, han är otroligt snäll min älskade pappa som struntade i träningen som han hade längtat efter för att jag skulle slippa ta bussen från jobbet utan att jag ens bett honom om det. Mamma, pappa och Elias är guld värd! ♡

När jag kommit hem tog jag med mig Elias och pantade en himla massa burkar och flaskor sen åkte vi vidare till Etic. För min det blev det 7,5km på bandet, ungefär 5,5km löpning och 2km uppvärmning och medan Elias duschade passade jag på att träna magen lite extra. Jag är väldigt nöjd med träningen eftersom det var riktigt länge sedan jag sprang och jag har legat lågt med träningen ett tag men nu tror jag att motivationen är påväg tillbaka så nu ska jag börja köra som vanligt igen!

Imorgon har jag vilodag. Jag tänkte bara ta en liten prommis innan jobbet eftersom man blir så pigg och glad av lite friskluft och motion. Men på fredag blir det löpning innan jobbet, vila på lördag och ev. träning på söndag.

Imorgon har jag inget planerat utom att jag ska promenera och jobba. På fredag blir det löpning sen jobb och efter jobbet ska jag bara ta det lugnt.

Det här är en bra vecka, mycket träning, jobbet går bra, ledig helg, utgång, farsdag och min fina vän Elin kommer hem vilket betyder att jag ska hitta på något med henne!

G O D N A T T ♣





Hard Work!

Jobbade igår sen var jag på gymmet och körde spinning sen step och efter det åkte jag hem och kollade på ett avsnitt av Sons Of Anarchy sen somnade jag för jag var så sjukt sliten.

Imorse vaknade jag 20min innan jag skulle åka så fick skynda mig att fika och fixa mig sen fick jag skjuts av världens bästa pappa till jobbet. Har stått i driven i ettan sen jag började, as roligt! Nu har jag nyss ätit upp min matlåda, biff och potatis sen belönade jag mig med kaffe, paj och glass. Nu är jag redo för 3,5 timmar till innan jag slutar. Då ska jag åka till gymmet och springa och köra lite mage och rygg.

P U S S !




If the truth has been forbidden, then we're breaking all the rules

 Ändrade planer för morgondagen. Det blir jobb 06-15 sedan förhoppningsvis lite cykling och annan träning sen kanske birsta till och med. Vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt. Men nu är det dags för mig att krypa ner i sängen framför första avsnittet av Sons Of Anarchy. 
 
Gammal bild från modell för en dag. 
 
G O D N A T T P U S S ! ! 

I don't want to hear the sound, of losing of what I never found.


Believe in your dreams

Älskar lediga måndagar! Jag har haft en hemsk helg på jobbet med väldigt, väldigt mycket folk så idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Vaknade halv ett, nu har jag gjort fika och ätit upp det framför ett avsnitt av Awkward. Nu ska jag snart åka iväg med pappa och handla sen hämta några saker till bilen. 
 
Jag tänkte gå på pulscykling 17.30 idag sen core och får se ifall det blir pace också. Sen ska jag hem och mysa framför nån bra serie med tända ljus! Jag är ledig imorgon också! 
 
L O V E  
 
 
En bild som jag knäppt och redigerat för ett tag sen.

söndagsmys



Myser i soffan efter en hemsk mördarhelg på jobbet. Eftersom jag missade både fredagsmyset och lördagsmyset så förtjänar jag popcorn, nötter, äppelcider och lakrits pingviner! L O V E L I F E ♡♡

Love is fake, love sucks






If you want me, you have to fight for me

Ifall du verkligen ville prata med mig skulle du göra det. Ifall du verkligen ville va med mig skulle du i alla fall fråga mig. Ifall du verkligen ville ha mig skulle du kämpa för mig. Ifall du tyckte jag var värd att kämpa för skulle du inte ge upp så lätt. Ifall du vore stolt över mig skulle du visa mig för hela världen. Du skulle satsa fullt ut på att vinnaaa fast risken fanns att förlora allt du någonsin haft! Hur gärna ville du egentligen?! Nej, nu är jag ännu en erfarenhet rikare, jag lägger hatten på hyllan!

You can't destroy me

I'm not gonna be some of those pathetic girls whose world stops spinning just because of some guy!

Du måste våga satsa för att vinna även om du kan förlora allt



Laddar för jobb 01-05.30

I JUST WANT YOU





En dag kommer jag också hitta min prins. Jag vill inte att han ska komma ridande på en häst och äga ett slott. Jag vill att han ska älska mig och bara vilja ha just mig. Det kommer vara bättre än alla sagor.

You drive me crazy

Tjena!
Vaknade väldigt sent idag, har plockat lite i köket och gjort fika osv. Vid fyra ska jag åka till Etic för att köra spinning och muscle power. Sen ska jag hem och äta och mysa i TV soffan och vila inför jobb 01-05.30. Om jag inte kommer på något annat, bättre att göra.






Confused

I natt är en sån natt där tankarna bara snurrar runt i huvudet på mig. Du kanske känner igen det, du kan inte somna eftersom hjärnan går på högvarv och det är så mycket saker du funderar över men du kommer aldrig till någon vettig lösning eller nått bra svar. Förvirrad kanske man kan kalla det när man inte har en aning om vad man vill eller vad man ska ta sig till.

Ibland önskar jag att jag hade en on/off knapp på tankarna och hjärnan så att jag bara kan stänga av när jag inte vill känna något eller fundera över något!





Onsdag

Igår var jag som sagt på Boda Borg med Elin och några av hennes kompisar. Vi hade verkligen roligt men kan inte påstå att vi var speciellt.. Tyvärr vann vi inte! Efter Boda Borg for vi till Media Markt sen åt vi på Max och åkte till Elin för att hämta andra kläder åt henne sen bytte vi om hos mig medan Tobbe och Viktor väntade sen åkte vi till Tobbe som bodde typ i Härnösand för att de skulle byta om sen åkte vi till Härnösand på nån förfest men det slutade med att vi inte var ut eller nått. Vi sov hos Zenitas etta, sex st var vi, gissa hur trångt det var.

Vid halv nio klev vi upp i morse och köpte en macka på Subway sen tog vi bussen hem. Jag åkte hem och vilade och fixade mig osv sen vid tre åkte jag och Elin till xxl och kollade lite. Köpte ett par träningstights och en microfleece.

Sen köpte vi hockeybiljett, åkte hem och åt, pratade lite och kollade på utlandsresor. Vi ska nog åka utomlands i början på juni 2013. Ser verkligen fram emot det så nu gäller det att spara pengar!

Vid halv sju gick vi upp till hockeyn, Timrå- Brynäs, förlust som vanligt!

Har jag varit hemma typ en timme och just nu tittar jag på Fråga Olle. Ska nog ta en kopp te nu och slå på en film med Charlie.

L O V E
erikahahah


RSS 2.0