På gång

Nu är man redo att åka till stugan. Väskan är packad och slappkläderna är på.
Just nu är jag med världens bästa.
Har varit en duktig dotter och lagat mat till hela familjen så det står på bordet när mamma kommer hem, vad glad hon ska bli!

Vi är på gång!!







Älskar linnet! Man kan ha det till allt, jeans, shorts, mjukisbyxor och tights. Det är snyggt men ändå väldigt enkelt.



Evacuate the dancefloor

Idag har jag tagit mig i kragen och städat garderoben. Rensade bort lite så nu finns det kanske LITE plats för nya höstkläder om jag har tur, jag får försöka rensa bort ännu mer innan hösten kommer. 

Passade på att packa på samma gång eftersom jag åker till stugan i efter middagen och kommer hem senast söndag eftermiddag. Därför kommer det bli dålig uppdatering i helgen men jag uppdaterar med bilder osv såfort jag kommer hem. 

Idag har jag fått min lön för att jag sommarjobbade två veckor åt kommunen i Skönviksbacken. Vi fick måla olika saker och klippa gräs, ganska nice!



Resultatet!


Tidsbrist

Hinner inte uppdatera nu, måste kila till bussen nu så uppdaterar när jag kommer hem. Då ska jag även städa min garderob. Bilder från när jag renoverade rummet och på dagens outfit kommer senare. Hoppas ni får en superkväll!

Take Care! ♥

Erikas Favoriter

Just nu sitter jag och kollar på lite kläder. Skulle behöva fylla på garderoben inför hösten. Kikade in på H&M och Gina Tricots hemsida. Hittade lite smått och gott. Får åka till Birsta någon dag och prova det jag hittat, inte säkert att det är lika fint på. Fastnade för halsdukarna och armbanden mest. Fast jeansen och den vita och svarta shortan har varit min ögonsten länge.

Nu ska jag städa/rensa garderoben!




                                                                                                  TAKE CARE! ♥                    
                                                                                                 

Träning

Jag har som mål att träna 5-6 ggr i veckan. Då menar jag inte gym varje dag utan olika. Brukar kombinera spinning med gym. Tycker det funkar riktigt bra för när man har kört ett pass spinning behöver man inte träna så mycket mer ben, då går jag in i gymmet och kör överkropp.

En promenad i lagomt tempo är också träning och det är skönt att träna hemma. Ex. göra övningar med kroppen, utfall, benböj, olika situps, armhävningar, övningar med gummiband, hoppa hopprep osv. Eftersom man inte har tillgång till lika mycket vikter hemma kan man köra med kroppsvikten, det blir inte lika jobbigt men då får man köra många fler repititioner istället.

Man behöver inte åka till gymmet och ta de tyngsta vikterna man orkar med för att träningen ska ge resultat. Det räcker med lättare vikter. Det viktigaste är att man gör övningarna rätt annars orsakar man bara skador.

Hopprep är väldigt bra träning, kombinera olika sätt att hoppa på, olika tempon, håll på ett bra tag. Det är dessutom en väldigt bra uppvärmning. Samma sak med gummiband, de är inte jätte jobbigt men det är bra uppvärmining samtidigt som det ger resultat. Träning med pilates boll är också effektivt. Finns många bra övningar som ger mer resultat än vanliga övningar med kroppen.


Jag har varit väldigt träningsmotiverad tidigare men nu under sommaren har jag fuskat men är påväg tillbaka nu.

Vanligtvis brukar mitt schema se ut såhär:

Måndag: Pace
Tisdag: Pulscykling + gym
Onsdag: Vila
Torsdag: Ev. Pulscykling/gym
Fredag: Spinning + gym
Lördag: Vila
Söndag: Spinning + gym/muscle power

Den här veckan blir det dock inte speciellt mycket träning eftersom jag åker till stugan på torsdag. Men lördag och söndag tränade jag. Idag ska jag iväg på ett pass pulscykling och gym. Imorgon kanske det blir en promenad eller gym sedan blir det vila tills spinning och gym på söndag.

Jag tänkte försöka uppdatera min träning här i bloggen. Då har jag något att skriva om, ska även försöka äta bra träningsmat, HELA TIDEN! 



 
Jag bjuder på mig själv och visar en bild från ifjol innan jag skulle åka iväg och träna eftersom jag inte har någon ny.





Det som är skrivet är skrivet

Jag fattar egentligen inte varför man bryr sig om något som inte får en att må bra.
Jag kan inte släppa det ur mina tankar. Jag vet att jag har släppt det, hela grejen men eftersom det finns i mina tankar ständigt så vet jag inte.

Det är ganska skrämmande egentligen. Hur man kan få sig själv att tänka på något som inte alls gör en glad utan bara får en på dåligt humör hela tiden. De börjar undra vad det är för fel. Irriterad och förbannad hela tiden, det här får mig ur balans.

Men jag mår bra, jag är lycklig och jag vill ha det såhär men än allt annat i hela världen. Livet leker! 

Man måste lära sig att titta framåt, det som varit har varit och framtiden är framtiden. Det som är skrivet är skrivet och livet är livet.

Bättre att glömma problemen och minnas det fina.

Man gör sina val, man lär av sina misstag och det blir bättre och bättre för varje gång man blir tvungen att välja väg men ibland kommer man till en korsning som man aldrig varit vid förut, det är då det gäller att tänka efter och ta rätt beslut. Man får tänka framåt och fundera på ifall det är värt mödan. Vissa saker tar så lång tid att bygga upp men kan vara värt besväret eftersom det blir så bra tillslut.

Nej nu ska jag sluta virra. Godnatt!

Phototime Erika




Jag var ute med viktor och knäppte en hel del bilder förut. Här var ett smakprov av bilderna på mig.

Världens bästa





Mina snygga tjejer! Världens bästa!
Utan dem skulle jag inte klara en dag!
Jag älskar dem!

Back in town

Livet förändras var jag än går och som jag sa så skulle det inte alltid vara vi två.
Sista månaderna har varit de mest händelserika månaderna i mitt liv. Allt har fått en plötslig vändning.
Jag har lärt mig att aldrig ta någon förgivet.

Var vi än vänder oss och var vi än går så förändras allt. De du tagit som dina är helt plötsligt någon annans. Saker som du bara drömt om, inträffar. Människor förändras.

Man ska inte lyssna på vad andra säger och tycker, då kommer man långt. Man ska strunta i andras liv, inte lägga sig i, låta de sköta sitt och bara sköta sitt eget. Jag har vuxit väldigt mycket som människa!

/Erika


RSS 2.0