wohoooooo

Hellu!

Inte gjort mycket idag. Finns inte så mycket jag tänker berätta från helgen förutom att den var grym! Varit och hälsat på hos faster och hennes man och pluggat lite vilket jag tänkte göra nu också. Spelar lite wordfeud och draw something också. LÄGG TILL MIG! wordfeud: erikahahah
Draw something kan man ju lägga in via facebook.

Är ledig imorgon också, hur underbart är inte det då? :D




ha det bra, vi hörs, vi ses! i dina drömmar...

Yoo!

Har varit vääääääääldigt dålig på att uppdatera hela veckan, sorry..

Idag har jag i alla fall bara tagit det lugnt och handlat lite. Nu är jag med Elina och försöker plugga lite. Sen ska jag nog hitta på nått skoj med ett gäng kompisar, wiieee!




Tycker om tröjan så mycket!


Stuffs från mässan i tisdags.


Du vet mycket väl vad du gjort
den där blicken du ger mig är gammal nu
jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill


Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


PUSS!


favourites



Några av mina favoriter i garderoben!

Söndag = ångest





Hellu!

Nu har det varit helg igen och jag har varit lika dålig som vanlig på att uppdatera. I fredags var jag på stan med Amanda, kollade runt lite sen åt vi på Subway och åkte hem. Jag städade, skjutsade mamma, Elias, Amanda och Carro sen åkte jag till Sörberge och umgicks med lite folk. Efter tolv någon gång skjutsade jag Henke till stan och då passade jag, Amanda och Emil på att åka till Donken, va där ett bra tag och pratade sen skjutsade jag hem dem och åkte jag och hämtade mamma. När jag kom hem kollade jag på GG tills jag somnade.

I går var jag hemma hela dagen och pluggade osv. Efter middagen åkte jag och Elias på Ica sen kom mormor och morfar och vi spelade plump tills typ halv tolv, då åkte jag iväg och skjutsade. Jag och Brilla åkte till Donken sen kom Elina ett tag sen skjutsade jag hem Brilla och åkte hem till min säng. Efter kanske en timme ringde fler och ville ha skjuts så klev upp och skjutsade dem, pratade och kollade lite på hjälp sen åkte jag hem och sov.

Idag har jag inte gjort mycket, ätit frukost, sökt jobb och nu sitter jag här och tänkte skriva klart min svenska och söka ännu fler jobb men det går trögt just nu.

Sen ska jag på Etic och köra spinning och muscle power. Efter det har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.

Hör av dig ifall du har lust att hitta på något!

Nu ska jag plugga lite. Skriver senare. Puss

my heroine

Hellu! Sitter på skolan nu, har haft biologi och hål idag och nu har jag svenska. Ska snart till idrotten och göra steptest sen får vi se vad vi ska göra för skoj. Efter skolan ska jag skjutsa mamma till Etic sen ska jag på stan med bästa Amanda, mys! Får se vad som händer ikväll, har flera alternativ ;-) Min drog!

you need to fight then you can catch me

Det blev cykling och gym förut. Körde rygg och bröst. Mormor o morfar var bra gulliga som lånade ut sin bil och sedan skjutsade hem mig och Elias. Vi gjorde klart vår kaka förut också. Kan inte säga att den blev jätte bra.. Man kan inte alltid lyckas. Hade tänkt kolla på Gg innan jag skulle sova precis som jag gör varje dag men datorn ville inte riktigt samarbeta med mig och stängde av efter tio min flera ggr så nu har jag gett upp det. Ligger och spelar lite wordfeud och tänkte sova nu. Sov sött♥

Träning nu!


Yesterday.


Apoliva foundation från apoteket. Bra för känslig hy. 111 kr.


Maybelline puder, alldeles nytt. verkar jätte härligt! Köpt på Kicks för 119kr.


heartless

Halloj!

Idag var det skola, som vanligt alltså. Två timmars idrott sen gick tog jag och Mathilda bilen till skolan. Åt sen satt vi oss och spelade kort med några i klassen eftersom biologin var inställd. När vi väntat i över en timme för att religionen skulle börja så fick vi veta att den också var inställd så vi åkte hem och fixade några saker och drog vidare mot stan. Hämtade ut tågbiljetterna och åkte till Birsta. Jag lämnade tillbaka ringen som jag fick på alla hjärtans dag och köpte foundation och puder. (Bilder kommer) På vägen hem släppte jag av Mathilda.

När jag kom hem lagade jag mat sen bakade jag och nu har jag legat på soffan över en timme. Ska snart gå mot mormor och morfar. Tänkte låna deras bil och ta med min lillebror på spinning. Lär bli lite gym efteråt också.

Efter träningen ska jag hem och söka jobb och kolla på Gossip Girl. Imorgon är det helg igen, hur skönt är inte det då?.. Jag har inte planerat något för helgen förutom att jag måste försöka få lite skolarbeten gjorda.



little bad girl..

Puss

Everything happens for a reason

Tjoho!

Just nu sitter jag på svenskan och skriver lite argument. Jag blev klar långt före alla andra med förra arbetet så fick börja på ett nytt arbete istället. Det är ganska tråkigt för vår lärare accepterar inte att vi pratar/viskar/rör mobilen eller nått. Det är helt knäpp tyst i hela rummet, man hör varje liten tanegent som trycks ner. Känner på mig att den här lektionen kommer kännas som världens längsta.

Slutar kl fyra som sagt. Hoppas att mamma kan hämta mig efter jobbet så jag slipper gå hem. En av de värsta sakerna jag vet är att behöva gå hem från skolan eftersom det är världens tråkigaste och mest uttjatade väg och när man slutar skolan vill man bara hem, hem och hem på en gång. Inte behöva gå i kylan. Men annars tycker jag att det kan vara skönt att vara ute och gå men absolut inte hem från skolan!!!

När jag har ätit middag tänkte jag åka till gymmet och gå på löpbandet minst 30 min och sedan köra lite mage, rygg och insidan av benen, BEACH 2012 ni vet.. ;-)

Hade även tänkt att skriva klart mitt PM och försöka komma vidare med engelska uppsatsen.

Eftersom vi åker till Turkiet 14 juni så tänkte vi boka tågbiljetter idag. Har hittat en väldigt billig biljett dit så vad väntar vi på liksom?.. Är mindre än fyra månader kvar. Längtar så sjukt mycket efter sol, värme, soliga dagar, stränder och massa roliga saker.

Nu är det bäst att jag jobbar så läraren inte blir så sur... Måste va duktig ibland också!

Skriver nog senare. Puss


Yesterday.


Yesterday.




15 februari

Helluu!

Är påväg till skolan nu. Idag har jag en sån där dryg dag med 4,5h långt hål. Nu på morgonen har jag idrott sen hål (ska joba med projektarbetet) sen blir det mat och mentor. Sen en och en halv timmes hål. Dagen avslutas med två timmars svenska. Går åtta till fyra idag alltså.. Får se vad som händer efter skolan. Det lutar åt att träna eller plugga. Får de vilket humör jag är på senare.

Igår var det alla hjärtans dag. Jag fick en jätte fin ros med ett hjärta, en triss och en superfin ring. Vår familj vann även 10 000kr!! Utmärkt till vår Londonresa om lite mer än två veckor. Nu ska jag ha idrott. Skriver senare. Puss :-) 




Gossip Girl

Just nu är jag väldigt trött. Har.haft en super bra alla <3 dag! Tänkte lägga upp bilder imorgon och berätta lite om dagen. Ligger i sängen och kollar på Gossipgirl nu. Mitt liv ärbra just nu. Bilden säger ganska mycket! Sov gott! Puss

Trött?!

Tjena!
Sitter på engelskan nu. Skriver på min uppsats om isbjörnar. Jag har redovisning på nästa lektion (religion). Ska redovisa om giftermål inom judendomen. Sen har jag matte och lunch. Vid tolv ska jag på möte så lär missa idrotten också. Men sen slutar jag, sköööönt!







Morgontrött tjej!

I won't fight for this love



Skriver på engelska uppsatsen i min jätte söta pyjamas just nu. Jag är ny duschad och myser på i min älsklingspyjamas som jag fick av mammi och pappi i julklapp. Till och med mystofflorna är på! Har läst och skrivit i två timmar. Nu börjar jag bli lite smått trött. Ska väl snart stänga ner allt och skicka in uppsatsen för feedback.



Det här ser ganska frestande ut just nu. Ska göra en smoothie med hallon och tända lite ljus sen ska jag koppla av framför ett avsnitt av gossipgirl innan det är dax att låta John Blund ta över.

Sov gott! ♥

They don't wanna see us together

Hellu!

Då är helgen slut igen. Snacka om att tiden går snabbt! I fredags var jag i Härnösand hos mina kusiner sen åkte jag hem och sov.

I lördags klev jag upp och åt frukost med familjen sen städade jag rummet och fixade lite saker. Drog med mig mamma och Elias till Birsta. Köpte nya svarta jeans med HÖG midja´och en blå stickad kofta. Fick även järntabletter, tuggimmin och ansiktsskrubb av mammi.

På kvällen kollade jag på TV med mamma och pappa sen kom Mange, Jens, Tobbe och Mathilda och spelade lite med mig sen gick jag och la mig.

Idag är det måndag igen. Tiden bara rusar förbi. Snart åker jag till London och sen Stockholm sen är det studenten. Får ångest när jag tänker på hur mycket skolarbeten jag ska hinna göra innan dess.

Sitter just nu på svenskan. Är klar med det jag ska göra så passa på att skriva lite här eftersom jag blivit så dålig på det nu. Sen har jag engelska, över tre timmars hål sen två timmars matte.
 
Ikväll ska jag vila från träningen för ska klippa mig. Skönt att få bort det slitna.

Nu ska jag jobba. Puss

10 februari

Det är svårt att hinna blogga. Har mycket att göra. Skolan, mat, träna, sova och hinna umgås med de närmaste.

I onsdags tog jag hål i öronen. Kände mig som en femåring på dagis men bättre sent än aldrig. Efter det drog jag ut och åkte madrass med Amanda, Mathilda, Mange och Ella. Det var väldigt roligt. Fick dock ont i nacken så var jobbigt att sova med öronen och nacken. Köpte ett par jätte snygga byxor också. Dem ska jag lämna tillbaka imorgon för dom var inte tillräckligt bra.

Igår var jag på skolan sedan var jag på gymmet bra länge. Vi har beställt flygbiljetter till London nu. Bara tre veckor kvar, längrar otroligt mycket. Det kommer bli jätte roligt.

Idag var jag på skolan sen blev det spinning och core. Duschade och åkte hem och bytte kläder. Nu är jag i Härnösand och umgås med släkten. Mysigt är det! Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Ska nog slå på en film och vänta på mitt sällskap ;-) Har lyckats slitit sönder mina svarta favoritjeans också så imorgon ska jag köpa nya. Blir väl från Rut mfl. De är så grymt sköna!

Nu ska jag umgås med släkten. Skrivet imorgon eller senare. Pusspuss

Lovely


Tycker att den här strandklänningen är awesome! Skulle vara perfekt till Turkiet. Funderar på att klicka hem den också. Inte speciellt dyr.

Summer feelings


Vill ha, synd att man måste beställa från USA.


Så söt!






Vill ha!


Ska köpa men frågan är ju röd eller blå?


Så snygg, ska beställa den men frågan är röd eller blå?

Veckans måste ha!


Så snygg!


Älskar byxorna!


Bra snygg, vill ha!




Tuff!


Söt!

070212

Helluuuuu!!
Har kommit fram till att jag aldrig hinner blogga på helgerna.. Har alltid fullt upp då, därför får ni inte räkna med några inlägg på helgerna. Hade i alla fall en sjukt bra helg senast. På fredagen va jag med Amanda, Mange, Matte, Jens och Tobbe först. Vi va ute i kylan och grillade, åkte madrass osv. Sjukt roligt hade vi även ifall jag och Amanda slog ihjäl oss. Sen skjutsade vi runt lite folk och kollade lite på film. Kvällen avslutades med MAX och Donken.

I lördags var jag först med Amanda sen så drog vi till Mange. Där va vi med Julia, Matte, Mange, Anton och Mathilda. Spelade spel, kollade på tv, pratade och skrattade. Efter det kom Elina och hämtade mig och vi åkte runt lite i kylan... (-29grader) sen kollade vi på Gossip Girl innan hon åkte hem och jag somnade.

I söndags och igår gjorde jag inget speciellt, va med Mathilda, tränade, va på skolan och tog det lugnt.

Idag har jag varit på skolan sen åkte jag och handlade mat. När jag kom hem pluggade jag lite engelska och sen har jag kollat på kläder. Nu har jag precis ätit och ska snart åka iväg till Etic för lite cykling. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Gossip Girl.

Nu ska jag kila, skriver senare! Puss

Ohlala..




You the one that I think about always

Helluuuu!

Kom precis hem från skolan. Togen en liten promenad hem och det var faktiskt skönt med friskluft.

Har bara haft en riktig lektion på hela dagen, idrott i morse (basket) sen har vi jobbat med projektarbetet och kan nog säga att vi har kört fast... Men en ny och bra idé har vi i alla fall kommit på, tur det!

Har 4,5h hål på onsdagar, va kvar på skolan för att ha två timmars svenska men sen visade det sig att vi inte hade någon lärare vilket betyder att jag kunde ha gått hem vid 9 eller i alla fall vid tolv. Aja fick ju lite saker gjort.

Haft sjukt ont i magen och huvudet hela dagen men nu börjar det bli bättre, tog alvedon förut. Får hoppas det går över helt.

Sitter och väntar på att pappa ska ha någon ork att laga middag åt mig. Är hungrig som bara den.

Har förövrigt varit en bra dag med klasskompisarna ;-) lite trött och seg bara men man måste ju vara de någon gång också.

Nu är det inte långt kvar till helg. På måndag och tisdag känns det alltid så långt till helg men redan på onsdagar så brukar det inte kännas så långt bort. Ska bli så skönt att slippa skolan två dagar till. Börjar bli hyfsat trött på skolan men är ju bara 4 månader kvar nu. Det är bara att KÄMPA sista tiden. Kommer ju bli GRYMT att ta studenten.

Som sagt så fick jag studentmössan igår, ska lägga ut en bild vid tillfälle.

Nu ska jag ladda upp inför två sista dagarna innan helgen och ikväll blir det till att röra lite på fläsket!

Puss

Baby, I love you, I need you here
Give me all the time
Baby we meant to be
You got me, smiling all the time


RSS 2.0