Real Love








It actually kills me when we don't talk..

Godkväll!
Idag har jag inte gjort mycket, tog en sovmorgon sedan myste jag i soffan framför TV:n hela dagen till halv fyra då jag åkte till Birsta McDrive och hämtade växel sedan åkte jag till jobbet. Fick stå överallt, till och med i driven där jag aldrig stått förut, det var roligt men det kom så otroligt mycket bilar så det blev lite tufft eftersom det var första gången. Kom hem vid halv elva och sedan dess har jag tittat på TV med mamma och pappa och vi har ansökt om lägenhet i London igen samma tid som förra året.

Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag följa med Elin och några till Boda Borg. Super roligt kommer det bli. På kvällen får jag se vad som händer. Det enda jag har planerat resten av veckan är hockey på torsdag med Elin och vara med Elin på dagen, hockey på lördag samt jobb hela helgen.

Räknar ner till Paris också, kom fram till att jag har max 13 arbetspass kvar innan vi åker, längtar efter att få vara ledig och komma bort härifrån även om det bara är en vecka. Hoppas verkligen att tiden går fort!






True Words






Godmorgon!

Klev upp vid halv åtta idag, drack en kopp te sen flyttade jag och mitt täcke och kudde in i soffan och tände en massa ljus och myste framför The Vampire Diaries.

Nu tänkte jag rycka upp mig, ska fixa lite fika sen ta på mig mysiga kläder och ta en promenad i snön. Det snöar mycket ute och minusgrader är det, gud så mysigt det är! Tänkte ta med mig kameran också.

Vid halv sex tänkte jag åka till Etic och gå på spinning sen ska jag åka direkt till jobbet. Dagens pass är 19-22.



bilden är ifrån helgen.

Helgen

Hejsan!

Helgen har varit bra! I fredags jobbade jag till åtta sen åkte jag hem och duschade och fixade mig. Åkte till Elin sen och vi körde lite folk, kollade på film och pratade. Jag kom hem vid fem men sen åkte jag och träffade en kompis jag inte träffat på länge så kom hem halv åtta och då sov jag till tolv. Då ringde mamma och ville åka till Birsta så jag följde med dit men hittade ingenting. Åkte hem och fixade mig efter det sen kom Emma och hämtade mig så vi åkte hem till henne och hon fixade sig sen åt vi go mat och bara myste på. Det är så roligt att träffa människor som man inte träffat på länge!

Vid åtta fick vi skjuts till Elin av Emmas mormor. Där drack vi lite och spelade spel sen kom Anna också och vid halv elva åkte vi till stan. Vi va på memento sen gick vi ner på navet och handlade lite sen tillbaka till memman. Det va roligt. Vid två tyckte jag att det räckte så åkte till Timrå och sov. Sen idag hämtade pappa mig vid halv två så jag åkte till Elin och hämtade min väska sen åkte jag hem och duschade.

Vid tre åkte jag upp till Korpstugan på en liten föreläsning/kurs om idrottsskador. Den var väldigt intressant! När den slutade kl sex städade vi undan. Nu ikväll har jag ätit och myst framför TV:n med mamma och Charlie!


Det finns inte många jag tycker ser bra ut, snyggingar!

































<3




















I can't change who I am

Love me for who I am or Leave me and never come back!

Jag tycker om att vara singel, har varit det i ett år nu. Det är skönt för att jag kan göra vad jag vill när jag vill utan att någon kille ska hålla mig tillbaka så att jag inte uppfyller mina drömmar. Ifall jag skulle vilja flytta eller åka bort så kan jag göra det utan att fundera på något förhållande och även om man inte sitter ihop u ett förhållande så behöver man ändå ge det tid för att det ska fungera.

Jag är ung och fri, inget kan hindra mig från att göra det jag vill av mitt liv!

Men klart det finns saker jag saknar. Någon som håller om mig när jag känner mig nere, som alltid finns där och förstår mig och kan få mig på andra tankar. Någon som jag kan lita på och vara mig själv med. Någon jag kan dela min framtid med. Jag vill resa, upptäcka nya saker, bo tillsammans med någon, bilda familj osv så småning om. Bara att ha sällskap i soffan framför TV:n och att slippa somna och vakna ensam var eviga dag. Men självklart vill jag hitta den som är rätt för mig. Bara få hålla om någon, pussas, få höra snälla och gulliga saker, bara få säga att jag älskar någon..

Jag tror jag saknar att ha ett förhållande ändå.

True Words?







Sömnlösa nätter <3




Baby, you light up my world like nobody else

Tjena! 
 
Skrev ett långt inlägg förut men det gick inte att publicera sen försvann det. 
 
Somnade runt tolv igår, rekord! Jag är otroligt stolt över att jag somnade så tidigt. Jag vaknade vid halv elva idag men låg kvar i sängen till tolv ungefär. Jag älskar sovmorgon när man kan slöa och göra exakt vad man vill hela dagen och har huset för sig själv. 
 
Ringde till vårdcentralen också, förhoppningsvis får jag snart veta vad felet är så jag kan träna riktigt utan att få ont hela tiden. Jag fick tid den 12 november. 
 
Har städat rummet idag, lagade middag åt mig, mamma och Elias. Det blev hamburgare idag. Hann knäppa lite bilder på det som fick följa med mig hem från Birsta igår, tänkte lägga in dem efter jobbet. 
 
Snart ska jag ta en prommis till mormor och morfar, jag ska låna deras bil till jobbet. Jag har världens snällaste mormor och morfar!! ♥ Idag har jag ett kort pass, 17-20.30, ibland älskar jag korta pass!  Efter jobbet kanske jag hinner se klart sista perioden av hockeyn på TV och sen ska jag hem och mysa framför en film eftersom jag ska jobba 10-13 imorgon. 
 
Det blir otroligt lite träning nu för tiden.. Största anledningen är jobbet och att jag har sovit så lite senaste veckorna så jag helt enkelt inte haft tid. Håller tummarna för att det blir träning imorgon i alla fall. 
 
L O V E 
erikahahah
 
 
Roligt liv!
 
 

Tisdag

Idag har jag varit och handlat, fixat Charlies bur, ätit räkmacka med pappa och varit på Birsta med Mathilda. Nu kolla jag på House och ska snart sova. Uppdaterar imorgon!

L O V E
erikahahah


Måndag igen

Godmorgon!

Ursäkta den dåliga uppdateringen. I lördags jobbade jag sen åt vi hos mormor och myste på där hela kvällen framför hockeyn. Vid elva ville Annie och Matilda ha skjuts så skjutsade dem sen åkte jag och Matilda runt i bilen sen hem till henne och pratade. Kom hem vid tre och la mig och sov.

Igår jobbade jag 10-19, det var döden! Jag var så otroligt trött pga all brist på sömn. Efter jobbet åkte jag hem och duschade osv. Sen åkte jag iväg och hälsade på en, vi tittade på TV och pratade, trevligt! Kom hem vid elva och la mig framför TV:n, somnade på soffan och vaknade kl sju i morse, då gick jag och la mig i sängen och vaknade halv ett. Jag sov typ 12 timmar!

Nu ska jag kliva upp och äta lite, laddar för jobb 17-21.30 och imorgon är jag LEDIG :D

Oct. 20, 2012

Tja!

Orkar inte berätta om gårdagen förutom att jag var med Amanda och att det inte slutade som vi hade tänkt oss. När jag kom hem tittade jag på The Vampire Diaries tills jag somnade.

Idag klev jag upp vid sju och förberedde mig för jobb 9-15. Just nu har jag rast. Kom äntligen ihåg att ta med matlåda idag så det blev spagetti och köttfärssås. Jag börjar om 10min och då har jag lite mindre än två timmar kvar. Det är en sån dag på jobbet där inget vill gå som det ska. En sån dag man blir trött av.

När jag slutar ska jag skynda mig hem och duscha sen är vi bjudna på mat hos mormor och morfar så ska dit och äta och mysa på. Ikväll får jag se vad som händer, det blir lugnt eftersom jag jobbar imorgon också.

L O V E
erikahahah



Bilden är nån månad gammal men sådär snygg är jag när jag får stå i köket.

Min bebis

Vi har hela tiden trott att vårt lilla odjur är en kille men för ungefär en månad sen började vi misstänka att det var en tjej och i förrgår blev vi nästan helt säker. Charlie är en tjej, vilken besvikelse!! Hon, han, den, det får fortfarande heta Charlie oavsett kön. Men för mig kommer det alltid vara en kille, min lilla älskling.

Fast den har ett riktigt tjejigt beteende, den ska tvätta sig och bygga bo och tvätta alla hela tiden, som en riktig mamma. Oftast försvarar den sin bur också, blir väldigt sur ifall det inte är som det ska men gullig och mysig är den i alla fall!









Äntligen fredag igen!

Helluuuu :)

Jobbade igår sen for jag direkt till hockeyn med pappa och grannen. Förlust.... Oväntat?! Sen åkte jag hem och tog det lugnt tills jag skulle sova.

Idag vaknade jag vid halv elva, är ledig idag. Fikade och duschade sen åkte jag till min fina kusinvitamin Sofia och hennes super söta lilla Vilma. Vi tog oss en promenad till InBetween där jag blev bjuden på mat, räksallad! Älskar räkor. Sen tog vi en promenad tillbaka till Sofia där hon gjorde egen latte och bjöd på fika, mysigt! Sen pratade vi och tog hand om Vilma och bara myste på till halv fem. Då åkte jag och handlade åt och nu är jag hemma. Tänkte börja med maten. Idag blir det hemmagjord klyftpotatis med lax och tsatsiki, gott!

Ikväll ska jag äntligen vara med min fina och väldigt saknade vän Amanda. Det blir lugnt eftersom jag jobbar imorgon men frågan är ju vad vi ska hitta på för roligt.

L O V E
erikahahah






Varför ska man vara vän med de som bara sviker?

Jag är så otroligt less på människor som alltid sviker och som egentligen inte bryr sig utan bara låtsas bry sig för att de är nyfikna. Man ska bara umgås med människor som får en att må bra och därför tänker inte jag lägga mer energi på er.

Ni säger att ni saknar mig och vill hitta på nått med mig men varje gång jag frågar så säger ni nej. Oavsett ifall jag frågar veckor i förväg och om ni säger ja så ändrar ni er någon timme innan tiden vi bestämt. Det är lätt att säga massa saker som man inte menar. Jag är så otroligt trött på tomma ord.

Såfort det är något har ni ingen lust. Men alla andra är alltid väldigt viktiga att va med. Fy jag blir väldigt arg och besviken!!

Man ska inte lova något som man inte kan hålla!!!

Låt mig va bara!! Jag mår bättre utan er när ni jämt gör såhär!

Blev tvungen att skriva av mig. Tack för mig!

Min kärlek



Det finns absolut ingenting som är bättre än The Vampire Diaries. Det var min super fina vän Amanda som fick mig att kolla på det. När jag såg första avsnittet tänkte jag att det inte var något för mig eftersom jag inte tycker om vampyrer och sånt men sen gav jag det en chans och det är jag glad över. Jag kan se alla säsonger och alla avsnitt 100 ggr, jag ledsnar aldrig på serien. Jag är helt kär i den. Jag har sett de tre första säsongerna 100ggr och har längtat jätte mycket efter fjärde säsongen som började sändas 11 oktober utomlands, tror det var i USA. Är det någon som vet när den börjar sändas i Sverige? Åh jag längtar!!

Det är som att jag hamnar i en annan värld när jag kollar på det. Det är både spänning, mord, kärlek och allt som behövs för att den ska bli bra.


Todays wasn't any different than any other day, I woke up and I thought of you



Bilden är två veckor gammal.

Som vanligt kan jag inte sova. Men jag jobbar på det. Förlorade tävlingen om vem som kunde somna först också. Skulle verkligen vilja somna tidigt en kväll!

Det blir jobb 11-18 imorgon sedan hockey så ni vet ju varför jag inte uppdaterar något.

L O V E
erikahahah

Jag hatar känslan när man vill prata med någon men vägrar vara den som hör av sig först...




Onsdag

Tjena! Klev upp kl sju och fikade med pappa och Elias, fixade mig och skjutsade Elias till skolan på vägen till jobbet. jag jobbade kort pass idag, 9-13 och stod i kassan hela dagen vilket jag tycker är roligast. Efter jobbet åt jag en sweet chili chicken wrap innan jag åkte hem och la mig på soffan. Har legat där ett tag nu och tänkte träna vid halv sex, spinning. Men mår inge vidare just nu så jag får se hur det blir med det..

Tittade inte hockeyn igår men såg efteråt att Timrå vann med 5-1 mot Linköping borta, hur gick det till egentligen? Jag håller tummarna för vinst hemma imorgon också, jag ska dit i alla fall!

Fick nyss veta att min ledighet blev beviljad så nu är det helt säkert att jag kan följa med till Paris! Jag ser fram emot det väldigt mycket, det är bara en månad och några dagar kvar. :D

Ni får ha en super bra kväll allihopa så skriver jag nog senare!

L O V E
erikahahah


True Words




run bitch run


Believe that you can and you are halfway there

Godmorgon! Jag har sovit tre timmar inatt, kunde inte somna förän vid fyra sen skulle jag skjutsa brorsan vid sju. Men när jag hade skjutsat honom somna jag och vaknade nyss. Jag jobbar 17-21 idag och nu tänkte jag ta på mig träningskläderna och springa lite för att piggna på mig, sen ska jag göra klart Charlies bur, duscha och laga mat innan jobbet. Känner att idag är en sån dag när jag måste tro att jag orkar för att ta mig igenom. Längtar redan efter sängen. 
 
Men nu har jag inte tid med datorn, skriver efter jobbet.
 
L O V E 
erikahahah
 
 

såhär känner jag idag, låt mig ligga kvaaaar!!






Your actions speak louder than words

Hellu!
 
Idag har jag varit i stugan med pappi. Vi stängde av vattnet och blåste ur alla ledningar sen bar vi upp massa rör från bryggan upp till bilen, de var inte lätt precis och en brant stig är det upp till bilen. Sen åt vi mat med mormor, morfar och Kjell. Det blev lax och potatismos, super gott var det! Efter det tog vi bilen hemåt och när vi kom hem var jag med Charlie ett tag innan jag åkte till gymmet, fick först 30 min i rask takt sen sprang jag ett bra tag. Nu gör jag inget speciellt, tänkte duscha snart. 
 
 
 
 
 

If the truth has been forbidden, then we're breaking all the rules


Ja tack, den vill jag gärna ha!

 

Helgen

Har varit otroligt dålig att uppdatera men det är så när tiden inte räcker till.
 
I fredags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde men jag tror att jag bara tog det lugnt efter jobbet framför TV:n.
 
I lördags blev det ingen hockey men jag tog det lugnt hela dagen sen åkte jag till Annie och drack en eller några cider och nått glas vin sedan åkte vi till stan men det blev inte krogen utan vi gick till Donken sen åkte vi tillbaka till Annie och där Matilda och några fler var så vi umgicks lite sen fick jag skjuts hem och la mig och sov.
 
Idag har jag sovit halv dagen, hjälpt mamma med maten, städat lite, målat Charlies bur och bara tagit det lugnt. Nu ikväll har jag kollat på TV med trevligt sällskap. Snart tänkte jag snart lägga mig så att jag kan vända tillbaka dygnet någon gång.
 
Imorgon ska jag byta däck på Peters bil sedan ska jag och pappa åka till stugan där mormor och morfar är och stänga av vattnet och fixa klart allt inför vintern. Efter det får jag se vad som händer. Det kanske blir Etic.
 
L O V E
erikahahah

I need someone that won't give up on me


Paris

 
Bilden är tagen 17 december 2007. Den 22 november åker vi till Paris för tredje gången. Den 29 åker vi hem till Sverige igen, en vecka i Paris alltså. Det ska bli så otroligt roligt. Hoppas bara jag får ledigt från jobbet!!  

Nyvaken, trött, sliten




yesterday




...

I'm staring at the mess I made

Should've kissed you there
I should've held your face
I should've watched those eyes
Instead of run in place
I should've called you out
I should've said your name
I should've turned around
I should've looked again


Godnatt

Tänkte sova nu, uppdaterar om dagen imorgon. 
PUSS&KRAM!!

Party all night

Lite mer nödvändigheter som jag köpte inför helgen.

Nytt i garderoben

Bilder på det som fick följa med mig hem från Birsta idag. Jackan har ni ju sett tidigare. Bättre bilder kommer imorgon, när jag har på mig dem.
 
Linne från H&M.
 
Kortärmad från Bik Bok.
Klänning från Bik Bok.
 
Kjol med dragkedja, H&M.
 
Jacka från Stadium.
 
Jacka från Stadium.
 
Halsdukar, vit från Gina Tricot, Beige från H&M.
 
Mörkblått nagellack från H&M (Isadora).
 

I'm sorry for today!

Hellu! Ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen idag. Jag vaknade vid ett och skyndade mig att äta frukost och fixa mig innan jag åkte och fixade några saker i Timrå och efter det åkte jag till Birsta. Hittade ett linne, en tröja, en klänning, en kjol, ett nagellack och en halsduk. Sedan åt jag lite på Ikea innan jag åkte vidare till jobbet. Slutade vid nio och då bytte jag om och tog bilen hem, fikade, såg på TV med familjen och va lite med Charlie. Har helt enkelt inte haft tid att blogga. Lovar att jag uppdaterar bättre imorgon. Tänkte lägga in bilder på det jag har köpt också.

Nu tänkte jag slå på en film och sova.

L O V E
erikahahah

..

Oops.. 

Dålig onsdag

Hejsan! Klev upp vid sju idag också för sett skjutsa Elias sedan vilade jag tills jag skulle jobba. Nu har jag rast och har nästan ätit klart.Jag tycker inte om att vakna på fel sida men det gjorde jag idag. Är på dåligt humör, allmänt less bara. 1000 tankar i huvudet, förvirrad och jätte trött. Jag har inte lyckats ställa tillbaka dygnet efter helgens nattjobb så i natt somnade jag efter tre, jag kommer sova gott i natt. Som salt i såren så missar jag alla pass på Etic idag eftersom jag slutar klockan sju. Håller tummarna för att den här dagen går snabbt så att jag får åka hem och mysa ner mig i sängen och sova ut riktigt Det behövs!
L O V E
erikahahah

Livet har sin gång





Dagens sanning. Hela mitt liv har jag längtat till att bli äldre, börja skola, byta skola, sluta sexan, sluta nian, fylla 18, ta studenten, få jobb, ha förhållanden osv. Alla drömmer väl om att bli vuxen och få göra som man vill. Men när du väl står där och har börjat skolan, fyllt 18, slutat högstadiet och tagit studenten så saknar du att allt var så enkelt när man var yngre, man behövde liksom inte bry sig. Nu när man snart fyller 20 måste man klara allt själv, man måste gå till jobbet varje dag för att överleva och man måste vara självständig. Jag menar inte att jag inte klarar av det utan att det är inte lika enkelt som man tror. När man går i skolan har man lov lite då och då och är alltid ledig på helgerna, föräldrarna betalar det mesta och livet leker. Ändå önskar man att man varit vuxen. Efter studenten tycker jag att riktiga livet börjar. Det är då du bygger din framtid så att du kan uppfylla dina drömmar. Människor som har förhållanden flyttar ihop och saker blir mer komplicerade. Jag är inte missnöjd med mitt liv och vill inte spola tillbaka tiden men ibland saknar jag att vara liten, ovetande och trygg hemma. När mamma fick välja kläder åt en varje dag och alltid fick se till att jag gjorde läxorna, när mamma eller pappa läste godnattsagor innan jag skulle sova. Tänk vad livet varit enkelt. Man visste inte ens vad kärlek var. Jag menar bara att man ska inte längta och försöka skynda sig att växa upp. Det är bara de första 20 åren av ditt liv som du måste lyssna på vad dina föräldrar säger och bestämmer och det är då du får känna dig liten, tiden när det är okej att du måste bli omhändertagen. Ta vara på tiden för när den tiden är förbi kommer den aldrig tillbaka och då kan du göra vad du vill. Låt allt ta sin tid, livet har sin gång och tillsist är alla du någonsin brytt dig och och älskat borta, då är det snart din tur att lämna den här världen.

Every day is a start of something beautiful

Tjena! Var på hockey med pappi idag. Tyvärr blev det förlust. Men det är bara att ta nya tag nästa match! Efter hockeyn hämtade vi morfar och hans kompis och skjutsade hem dem. Nu sitter jag här och med min nya jacka och försöker tina upp, alltid så kallt på hockeyn! Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten och jobbet igen. 10-19 jobbar jag, tre dagars jobb innan jag har ledig helg, underbart! 
 
 
 

Birsta


I shot for the sky, I'm stuck on the ground

Hejsan! Idag är jag ledig precis som igår, loveit! Skjutsade Elias till bussen halv åtta imorse. Hur snäll stora syster har han inte då? Som kliver upp sju för att skjutsa honom till bussen trots att hon är ledig! När jag kom hem fikade jag sen sov jag två timmar till. 11.50 var det tandläkaren som gällde. Jag fick stoppa i nån form med nått som kändes som lera i munnen och ha den där några minuter tills den stelnade och när tandläkaren skulle dra bort formen kändes det som hela tänderna skulle följa med, läskigt!

Sen var jag och handlade, fyra proppade kassar blev det. Nu har jag nyss ätit upp min sallad som jag plockade ihop på Ica. Tänkte trippla håret nu sedan städa upp lite. Vid fyra ska jag möta upp Elias och mamma i Birsta för att Elias ska kolla på jacka. Kanske missar spinningen idag men det lutar åt att det blir hockey i alla fall.

Köpte ny jacka igår också, väldigt nöjd är jag! Det blev den vita och beiga. Ska kolla på en matchande halsduk idag tänkte jag.

Ska kila nu, L O V E!
erikahahah

Nytt

Underställ Helly Hansen, 399kr.
Träningsbyxor, Röhnisch 418kr.
Träningströja, Nike 378kr.
Great
Stay warm, Nike just nu 298kr ord. 598kr.

Sliten och brunhårig

 
Färgade håret hos frissan idag och blev riktigt nöjd. Bättre bilder kommer imorgon. 
 

Äntligen ledighet!

Det är helt otroligt. Från och med idag (måndag) är jag ledig, måndag, tisdag, lördag, söndag och måndag. Jag har inte varit ledig så mycket sedan i Juni, helt underbart!
 
Idag ska jag som sagt till frissan, hoppas på bra resultat. Efter det kanske jag åker en sväng till Birsta för att köpa en ny jacka. Självklart ska jag till Etic på kvällen och köra spinning, core och pace.
 
Imorgon ska jag till tandläkaren vid tolv för att gjuta en form efter mina tänder. Jag ska få bettskena eftersom min käke knäcker och det är obehagligt. Med hjälp av bettskenan kan käkbenet avlastas vilket kanske förhindrar knäckningarna. Jag kommer måsta ha bettskenan när jag sover och den förhindrar även att man gnisslar tänder. Ibland när jag vaknar känns det som om jag har bitit ihop mina tänder så mycket som det bara går hela natten så att jag är helt öm. Jag hoppas på en förbättring i alla fall. 
 
Mina planer just nu är att det blir en utgång till helgen, ev. på lördag. Jag måste passa på när jag har ledig helg och det var väldigt länge sedan jag var ut. Det kommer bli väldigt roligt ifall det blir av. 
 
Andra planer jag har för veckan är att byta till vinterdäck på min kusins bil som jag har lånat och jag ska måla Charlies nya bur så att han kan flytta in. Jag får se ifall jag hinner med någon hockeymatch också. Det gäller att vara effektiv när man väl är ledig, eller? ;)
 
Snyggingen min!
 

Why don't we break the rules?

Kom hem från jobbet vid ett. Har duschat och nu håller jag på att flytta lite filer och avinstallera lite program på datorn. 
 
Jag uppskattar kommentarerna jag får, det är väldigt roligt att höra vad ni tycker också, fortsätt med det! 
 
För övrigt är jag så otroligt sugen på att ta nästa flyg utomlands till värmen men det dröjer nog ett tag. Problemet är att jag inte har någon att åka med, hur roligt är det att åka själv liksom?.. Tänk att åka till 30grader varm och sol i några veckor. Vakna av att solen skiner in genom fönstret, kliva upp och ligga på stranden och glassa hela dagarna, ta ett dopp i det blå och hitta på massvis med roliga saker på kvällarna, besöka alla pubar och krogar och bara leva livet. Jag saknar Turkiet väldigt mycket. Synd att halva resan blev förstörd av sjukdom. 
 
Det lutar i alla fall åt att jag åker med familjen till Paris i slutet på november och förhoppningsvis till London i vår och nästa höst ska jag banne mig åka till värmen och få lite färg på mig. Någon som är intresserad av att följa med? 
Turkiet 2011.
 
Turkiet 2012. Ta mig till värmen!
 
 
 
 

Please, don't wake me up

Godmorgon! Vaknade nu, börjar jobba 16.30. Du vet känslan när man bara vill ligga kvar i sängen för att det känns som man inte sovit på flera veckor?! Den känslan känner jag nu men det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom det här passet och se fram emot ledighet. Jag har iaf bra sällskap på jobbet! :) 
 
Jag tänkte duscha nu sedan äta nått och sen är det dags att åka. Är så otroligt trött idag. Det känns verkligen att jag har jobbat natt i helgen. Vilken otrolig tur att jag är ledig måndag, tisdag, lördag, söndag och måndag nästa vecka, bästa känslan med att vara ledig är att jag får mycket tid till att träna. Jag sörjer lite smått för att jag missar både spinningen och muscle power idag men jag får ta nya tag imorgon.

För övrigt så ska jag till frissan på måndag. Det är på tiden. Jag är väldigt trött på mitt blonda hår så nu ska jag byta färg på håret, ni får se resultatet imorgon.

Nej nu måste jag kila, jag vill helst slippa stressa.

L O V E
erikahahah
 

We'll be coming back

Helluu! Har haft otroligt dålig uppdatering idag. Jag slutade halv sex imorse. Då åkte jag hem och slog på Gossip Girl och sov till två. Låg kvar i sängen till tre ungefär sen städade jag Charlies bur och åt middag med familjen, tog en dusch och fixade mig lite innan jag och Elias åkte upp till hockeyn. Tyvärr blev det förlust på straffar.

Efter hockeyn har jag kollat lite på TV med familjen, installerat lite program på datorn och Elias har fått vara fotograf åt mig. Nu är det bara en timme tills jag ska åka till jobbet. Jobb 01-05.30 idag, KÄMPA!

På jakt efter ny jacka

 
Funderar på en ny jacka. Har redan två dunjackor och en skidjacka men vill ha en som är lite varmare än skidjackan och lite smidigare än dunjackan. Jag har hittat tre st på Stadium. Men kan inte riktigt bestämma mig.
Lila Everest, lite kortare i modellen. Finns även i andra färger. 1299 kr.
Rosa Helly Hansen, också kortare modell. 2999 kr.
Vit och beige, Warp. Finns även i turkost. Lite längre i modellen. 999 kr.
 
Just nu är min favorit den vita och beiga från Warp för den är längre i modellen och tyckte om fickorna och detaljerna samt färgerna men är rädd för att den kommer bli väldigt skitig.

heaven doesn't seem far away anymore

Godmorgon! Har nyss vaknat och ligger i sängen och myser. Tänkte snart kliva upp och fika lite, kanske hjälpa pappa att städa lite. Kanske lägger in några bilder från igår senare. Halv fem blir det spinning och efter det core. Vill verkligen hitta på något ikväll men får väl se hur det blir med det. Jobbar iaf 01.30-05.30 och imorgon tänkte jag gå på hockeyn med lillebror. Jag längtar tills nästa helg då jag är ledig lördag, söndag och måndag! L O V E ♡

my heart is on fire

 
Kom hem från jobbet vid halv tio. Det är alltid lika roligt att jobba när man har bra arbetskamrater. Jag klev nyss ur duschen och har gjort lite te och mackor. Nu ska jag mysa framför Tv:n ett tag. Tänkte försöka vända dygnet eftersom jag jobbar natt i helgen.

Imorgon tänkte jag städa lite sedan träna. Vad kvällen bjuder på får jag se. Ifall någon av mina kära vänner vill hitta på något får ni gärna höra av er.

L O V E
erikahahah

This is me

Vad är du rädd för: Mörker, getingar 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Hm, är nog mest nöjd med hur mycket jag har växt som person senaste åren och nöjd över den jag blivit.

Det roligaste jobbet du haft/har: Bogrundets labb, Mcdonalds

Har du körkort och egen bil: Ja klart!

När tog du ditt körkort: 4 april 2011

När grät du senast: Oj, det var länge sedan. Jag kommer inte ihåg.

När skrattade du senast: Igår

Vem åkte du bil med sist: Elias

Vem åt du mat med sist: Pappa

Vem sov du hos sist: Haha oj, jag har ingen aning.

Vem sov hos dig sist: Det var 100år sedan men det måste vara Mathilda

Vad var du rädd för när du var liten: Kommer inte ihåg

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Frisör eller florist

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Har ingen koll

Värsta smärtan du råkat ut för: Smärtan när man bränner sig rejält

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Familjen och mina underbara vänner

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Jag är nästan aldrig riktigt förbannad och ledsen men senast jag var det var pga. killen jag var tillsammans med förut och det var länge sedan. Förutom det var jag riktigt förbannad pga. ett missförstånd mellan mig och några av mina vänner.

Har du någonsin sportat: Fotboll, tennis, dans, bowling

Någon du ser upp till: Det finns ingen jag riktigt ser upp till men lyssnar mycket på mamma och pappa.

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, läpsyl, tamponger, mobilen

Har du varit utomlands någon gång: Ja

Vilken plats var finast: Alla ställen jag varit på har varit fina på sina sätt. 

Största stad/städer du varit i: Paris och London

 

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej!

Rökt: Nej , provat

Snusat:

Druckit: Japp

Har du piercing eller tatuering: Hål i öronen

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Äkta, glad, omtänksam, rolig, gullig sen gör det inget om han ser bra ut.

Finaste komplimang du fått: Jag vet inte, alla komplimanger är väl fina?

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Det skulle man nog kunna säga ja.. Det är inget jag är stolt över. 

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja fruktansvärt.

Har du någonsin gjort något kriminellt: Nejdå

Har du snattat: Aldrig!

 

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad

Hamburgare eller pizza: Hamburgare

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Inget, allergisk

Aftonbladet eller expressen: Inget

McDonalds eller MAX: Beror på vad jag är sugen på, hamburgare = max, mcwrap = donken

Vin eller Öl: Vin

Charter- eller skidsemester: Oj, båda två är roligt men det är alltid skönt att åka charter till solen

Sverige eller Utlandet: Borta bra men hemma bäst

Sport eller nyheter: Sport

Hockey eller fotboll: Hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Både och

Sommar eller vinter: Det är skönt med sommar och värme och bikini men vintern har sin charm.

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg:  Tycker mer om att åka tåg så att man kan gå omkring men flyg är coolt

Bil eller buss: Bil


We are the fire burning in the world

Godmorgon!
Vaknade vid elva, låg kvar och drog mig i sängen ett tag. SOVMORGON
Igår var jag på spinning sen skjutsade jag brorsan till stan och åkte tillbaka till Etic för att köra muscle power. Efter det gick jag ner till gymmet och körde lite extra mage samt stretchade. När jag hade duschat hämtade jag brorsan i stan och vi åkte hem och myste med mamma och Charlie framför TV:n.

Jag jobbar 16.30-21 idag så jag laddar för jobb med lite härlig musik. Finns det något bättre än musik? Musik kan få mig på så otroligt bra humör. Men nu måste jag kila.

L O V E
erikahahah
 

If this love just exist in my dreams, don't wake me up

Idag vaknade jag vid sju men slog på lite musik och somnade om. Vakna vid elva och klev upp. Mormor och morfar kom förbi och hälsade på, fikade lite med dem och sedan har jag fixat mig och klätt på mig.
 
Igår jobbade jag 8-11 sen drog jag till Birsta där jag mötte upp mamma för att kika lite sen blev det lunch på Ikea. Tittade runt på jackor och fick med mig en ögonfransböjare och puder hem. Efter det var jag på hockeyn, forever alone. De jag skulle gå med fick förhinder och blev hemma men jag ville så gärna gå. Det blev vinst på straffar, otroligt skönt!
 
Sen får jag se vad jag hittar på. Tänkte dra ut med kameran i det fina vädret sen ikväll blir det självklart spinning och gym på Etic.

L O V E
erikahahah
 
Gårdagens outfit.

3 oktober

Men tjena! Det var ett tag sen...
 
Har haft en fullspäckad sommar. Först studenten, resan till Turkiet och direkt när jag kom hem därifrån började jobben. Var ledig ca. två dagar på tre veckor. Därför har jag inte haft tid att skriva. Jag jobbar fortfarande men tack och lov inte lika mycket.
 
Det har blivit dåligt med träningen också, tyvärr. Ibland önskar man att dagarna och veckorna inte sprang iväg så fort. Tänkte i alla fall sammanfatta min sommar i bilder.
 
Badade i poolen på hotellet.
Utgång första dagen med Amanda.
 
All in, första kvällen så vi passade på att dansa lite på baren ;)
The doors i Turkiet.
Havanna beachclub.
 
 
Tåget mot Arlanda.
En kväll i Turkiet.
På hotellrummet.
Stekte på stranden.
Stranden, saknar värmen!
Firade Julias födelsedag på restaurant.
Ådalen tre.
Ådalen tre.
 
Midsommar med släkten i Bredsjön.

RSS 2.0