Grattis Lillebror!

Helluu!

Hade inte tid att skriva nå mer igår.

Idag är det ingen vanlig dag för Elias fyller 14 år idag. Klev upp extra tidigt för att sjunga och gratta honom. Han fick ps3 och en tröja. Får väl se vad han får senare också, spännande! Hade idrott i morse så körde i gymmet med Mathilda, Jens och Magnus. Fick sluta 40 min tidigare vilket var skönt för då kunde vi ta det lugnt att duscha och fixa oss. Sen gick vi till skolan och spelade kort tills de va dax för mat, "julbord" eller vad man ska kalla det. Hatar julmat. Äter bara lax, prinskorv och köttbullar ändå.

Hade kemiprov sen vilket inte var så enkelt direkt. Hade inte plugga nått. Äh det får väl gå som det gå tänkte jag. Har ingen aning om hur det gick.

Nu sitter jag på svenskan och slutar snart. Ganska skönt.

Ska hem och städa lite på rummet eftersom det kommer lite folk sen. Blir en riktigt mysig kväll med de närmaste, god mat och tårta.

Nu måste jag kila. Puss

I will smash your face in!

Tjena!

Behöver inte säga så mycket om gårdagen förutom att den var toppen.

Vaknade med my baby imorse och va väldigt trött men kämpade mig upp, fikade och åkte till skolan. Kom dit i tid och spelade volleyboll. Det gick så dåligt för mig! Efter det skyndade vi oss att duscha för att sedan komma försent till kemin som vanligt. Jobbade på lite inför provet imorgon och sedan var det dax för svenska. Är nästan klar med planschen och den blir snygg!! Var något äckel till lunch så fick bli flingor för min del. Sen stannade jag på skolan och spelade lite kort för jag inte hade någon lust att gå hem men nu är jag i alla fall hemma och ligger i sängen och kollar på The vampire diaries, bara tre avsnitt kvar av säsong två. Förstår inte hur jag ska klara mig. Laddar inför kemi plugg och ikväll ska jag dra till stan med Elina, blir roligt!

Hade tänkt lägga ut lite nya bilder men eftersom jag är världens snällaste storasyster så lånade jag ut min dator till Elias i helgen och nu när jag har kopplat in den så fungerar inte internet så har bara vår nya dator att blogga ifrån och på den existerar inga bilder. Kommer bilder såfort jag har internet igen.

Hade även lust att dela med mig av att jag är så otroligt peppad inför helgen. Det kommer bli sjukt roligt, super helg igen eller?

Nu har jag inte tid med det här nåmer. Måste plugga till provet. Kanske slänger iväg ett inlägg senare.

Puss


En bild på mig och Elina för några månader sedan. Peppade tjejer?
Ska ha lika skoj i helgen!

What are words?

Helluuu!

Har inte speciellt mycket tid till att blogga på helgerna, har fullt upp hela tiden. 
I fredags var jag först på skolan sedan åkte jag hem och duschade och fixade mig. Åkte till Mathilda sen och fixade håret sen fick vi skjuts av pappa till Timrå. Han är jämt så gullig och skjutsar överallt. När vi väl kom dit var vi social och drack lite innan Elina kom och höll oss sällskap. Vid elva drog vi in till stan med bussen. Haha Mathilda drog fetvurpan vid navet. Jag orkade inte gå in på krogen för alla försvann så pappi fick komma och hämta mig. Var rätt trött. Väl hemma hjälpte pappa mig att koppla in nydatorn till tvn. Slog på The vampire diaries och pratade i telefon och tvär slockna.

Lördagen var ganska slapp. Klev upp vid ett, satt vid datorn och funderade lite sen plockade jag ihop lite saker och åkte till mormor och morfar. Bakade lite pepparkakor med släkten vilket gick rätt bra. Sen åt vi middag och myste på lite. Slutade med att jag åkte till Mathilda precis som dagen innan sen drog vi vidare till Örnen på förfest dock var jag nykter och körde. Var där ett bra tag och alla tyckte jag skulle med på krogen men hade ingen lust så sket i det.

Sen drog jag vidare till Sörberge när alla drog till krogen. Träffade Amanda, Carro och Lundgren mfl. Men jag och Amanda och Lundgren drog till Max nästan på en gång. Satt där en stund sen kom Anton. Var lite kaos men de ska vi inte gå in på. De som vet dem vet. Påvägen hem ringde Ella och frågade om jag kunde hämta henne och Mathilda så då var det bara att vända och då passade vi på att dra till Donken på drive-in. Äntligen påväg hem igen så lämnade jag av alla tills det bara var jag och Amanda kvar. Vi drog till Söråker och sov. 

Blev glatt överraskad i lördags och söndags. När jag vaknade på söndagen låg vi kvar i sängen ett bra tag sen åkte jag hem och duschade och fixade mig. Drog till Birsta och kollade på lite killkläder och åt på Donken. Sen följde jag med till Söråker igen där jag kollade på alla kläder min vän hade köpt sen blev det bubbelbad och mys innan det var dax för att åka till hockeyn. Timrå förlorade, helt värdelöst. Efter matchen vare sovdax.

Idag har jag bara varit på skolan som vanligt förutom att det var lucia o "födelsedags" firande för skolan och fika efter det.

Hade tänkt plugga efter skolan men däckade direkt efter maten och vaknade efter flera timmar. Nu jobbar jag på att piggna till. Tänkte ta en dusch och hoppas på att piggna till lite. Känner att jag håller på att bli sjuk också. Om jag är för trött för att plugga slår jag på The Vampire Diaries och hoppas på att vara pigg och frisk imorgon.


Flera år gammal bild.

<3

jag vet hur du är
jag känner dig
du saknar mig
du saknar oss
du bryr dig sjukt mycket
du älskar mig
det märks så väl


Torsdag

Helluuuu!

Var bra jobbigt att kliva upp imorse. Klev upp 10 min innan vi skulle åka så fick slänga i sakerna i väskan och äta en macka sen var det bara att åka. Tur att jag har idrott två timmar på morgonen. Elias missade bussen också. Spelade volleboll på idrotten. Var väl helt okej. Efter idrotten gick jag och Mathilda till skolan och åt. Sen kom Julia också. En och en halv timmes kemi efter lunch, ganska tungt. Vi satt med samma uppgift nästan hela lektionen. Ganska förvirrande var det. Sen när den lektionen var slut så hade vi bara svenska. Jag, Elina och Jossan satt på bilden och målade lite på planschen. Den blir niiiice! När jag hade slutat hämtade pappa mig för jag hade så sjukt ont i magen. Gulligt av honom!

Såfort jag kom hem åt jag en macka och la mig i sängen. Tittade på The Vampire Diaries tills jag somnade i kanske en och en halv timme. Blev väckt av pappa och åt lite ris och chicken nuggets. Nu sitter jag här, har precis plockat undan från bordet och funderar på vad jag ska hitta på. Fick höra nyss att det är hockey på TVn också. Skellefteå - Timrå tror jag. Får väl se om jag åker iväg och kollar på den. Just nu tänkte jag i alla fall slå på The Vampire Diaries och kolla på allt jag missade när jag sov.


Brukar inte gilla sån här musik. Brukar vilja ha nått med lite mer fart men den här är verkligen bra!
(länken syns inte om du inte drar musen över den)
http://youtu.be/sgRb_lfIZ6A


Börjar ju undra

Hej!

Har inte haft tid att skriva sen i fredags. Helgen blev riktigt bra. Va ut med Amanda och Carro i Sörberge i fredags sedan drog vi till Max och senare vidare till Söråker för att sova. I söndags tog jag det bara lugnt. Blev ingen träning heller.. I måndags vare skola som vanligt sen åkte jag hem och kollade på The Vampire Diaries. Man vill bara kolla mer och mer, det är så himla bra!

Igår var det projektarbetsdag. Jag, Julia och Mathilda kom ganska långt framåt. Det känns väldigt skönt! Sen på kvällen var jag med Amanda på hockeyn. Tur att man har en sån underbar och fin vän som alltid finns och som alltid går att lita på. Hon betyder väldigt mycket! Men väldigt synd att Timrå förlora. De spelade totalt värdelöst så vi orkade inte se klart hela tredje.

Idag har jag varit på skolan, idrott (badminton), kemi och svenska. Efter skolan stannade jag kvar för att äta och spela lite kort med mina klasskompisar. Sen tog jag och Mathilda en promenad till tennishallen för att kolla om det kom några sjuor eller nior men icke så då började vi gå mot Ica. Sen kom pappa och hämtade upp mig och vi åkte till Ica för att handla medans Mathilda gick hem och hämtade bilen och åkte och hämtade sitt bankomatkort. Men eftersom nyckeln hennes är borta så fick hon åka tillbaka och hämta mig sen hämtade vi hennes bror som låste upp dörren.

När vi äntligen va klar med det skulle vi tvätta bilen men insåg att det var lång kö så vi fortsatte till Birsta istället. Gick och kollade lite och hittade ett par pyjamasbyxor som jag blev kär i. MÅSTE HA! Träffade även Amanda en stund innan hon skulle åka hem. Åt cheese på Donken och fick med mig en foundation hem.

Är väldigt nöjd idag. Har kommit på vad jag ska köpa till alla i julklapp och kommit på allt jag själv önskar mig. Kan lägga upp ett collage på det närmaste dagarna.

Påvägen hem hoppade jag av vid Etic. Hade ju skrivit upp mig på två timmars lucia cykling. Det var helt okej även fast jag blev sjukt irriterad innan. Va där 35 min innan för att boka cyklar åt mig och mammi och ställde mina skor på de cyklarna men ändå när vi kom in sen strax innan de skulle börja så va de några som hade tagit min cykel och påstod massa skit som inte va sant. Hon som hade tagit cykeln bredvids vattenflaska var också borta. Moget värre. Så mamma kunde inte gå på cyklingen. Förstår mig inte på folk! Aja gick bra när det väl började så är väldigt nöjd nu och det var riktigt roligt.

Nu har jag nyss fikat med familjen och tänkte slå på The Vampire Diaries. Är på andra säsongen nu så får ta det lite lugnt eftersom tredje inte har kommit ut än.


I Won't Let You Go

When it's black
Take a little time to hold yourself
Take a little time to feel around
Before it's gone

You won't let go
But still keep on falling down
Remember how you saved me now
From all of my own, yeah


And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go


Say those words, say those words like there's
Nothing else
Close your eyes and you might believe
That there is some way out
Open up, open up your heart to me now
Let it all come pouring out
There's nothing I can't take


And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go

If your sky is falling, just take my hand and hold it
You don't have to be alone, alone, yeah
I won't let you go


And if you feel the flame in love tonight
And you're too weak to carry on the fire
And all your friends that you cannot hide,
Disappear
I'll be here and I'm goin', forever holding on


And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go, uh

If your sky is falling, just take my hand and hold it
You don't have to be alone, alone, yeah
I won't let you go, uh




Without you

Tjaaaaa!

Kom hem från skolan för typ en halvtimme sedan. Tog en promenad hem med Mathilda.

Dagen började med att jag snoozade i säkert en timme. Var så grymt trött. Passade på att ringa till morfar och be om skjuts också. Hade varken ork eller lust att gå till skolan. Första lektionen åkte jag skridskor. Helt okej, fick dock väldigt ont i fötterna. När jag hade duschat och fixat mig begav jag mig till skolan där jag åt lite flingor och pratade med lite folk. Sen var det dax för dagens höjdpunkt... KEMI... fy. Den lektionen gick väl snabbt. Sen var det dax för idrott igen. Blev kort timme. Bara 50 min istället för två timmar, sjukt skönt!

Nu sitter jag här med Mathilda och vi väntar på att någon i den här familjen ska komma hem med en bil så vi kan åka och hämta lite saker och köpa strumpbyxor. Tänkte vara klar i tid för en gångs skull för idag blir det först förfest i Timrå och sedan drar vi in till krogen med trevligt folk! Ser verkligen fram emot det.

Kommer bli sjukt roligt men ganska galet. Det kommer säkert sluta med slagsmål innan kvällen och natten är slut. Men det är sånt man får ta! :) Är ju ingen vekling eller. Jag viker inte ner mig!


Bild på mig och Mathilda från Gatufesten i somras. Ingen av oss ser ju särskilt pigg ut.....

Hälsa till satan vi hörs!

Ett problem jag brukar ha när jag ska ut eller på fest och som jag tror att de flesta tjejerna också brukar ha är vad man ska ha på sig. Det är så himla jobbigt och svårt. Man är aldrig nöjd.

Första fråga är om man ska ha klänning, byxor eller kjol på sig. Sen när man har bestämt sig så ska man hitta en tröja att ha till. Det brukar inte vara det lättaste och ifall man vet vad man ska ha för tröja på sig så finns det inga byxor eller kjol att ha till. Man vill ju trots allt känna sig snygg om man ska ut. När du äntligen bestämt dig så inser du att du måste ha en kofta utan på och då kom man till ännu ett problem. Så då var kläderna klar. Men vilka smycken ska man ha då? Hur ska man fixa håret och hur ska man sminka sig? När man listat ut det inser man att det är 30 min tills man ska vara borta så då får man stressa som bara den, nästan så att man blir helt slut.

Antingen har man inget att ha på sig eller så har man 10000 olika förslag. Aldrig är det bra. Väldigt, väldigt sällan man vet exakt vad man ska ha på sig.

Men efter att man skyndat sig och trots allt är klar i tid så har du inga skor heller. Vilken jacka ska du ha? Halsduk eller inte?

Vilka allvarliga problem man har alltså. Kan ju inte säga att man har det dåligt ställt. Snarare för bra!

Men känner att idag är det en väldigt bra dag. Är på toppen humör och allt känns bara bra! Nästan som på rosa moln kanske?! Jag vet till och med exakt vad jag ska ha på mig, kläder, smycken, skor, jacka, allt! Jag vet vad jag ska göra med håret och hur jag ska sminka mig. Det gör inte direkt dagen/kvällen/natten sämre :)))


Du kan dra åt helvete :)

Jag är så less på dig. Seriöst! Vem tror du att du är? Kommer här och tror att du är bättre än någon annan. Alla är lika mycket värda, ingen är bättre än någon annan. Alla är bra på sitt sätt. Alla är dåliga på sitt sätt också. Ingen är perfekt för alla men alla är perfekt för någon.

Varför ska man gå och tro saker om andra och prata om saker man inte vet något om och inte har något med att göra? Fel att bara sköta sig själv och skita i alla andra. Om man måste lägga energi på att förstöra för andra och lägga sig i har man problem med sig själv. Man behöver inte älska alla!

Hata är ett väldigt starkt ord, krävs väldigt mycket för att man ska hata någon. Men kan kanske inte tycker om någon bara.

Tycker att alla borde lägga energi på sig själv och de som är runt omkring en själv istället för att förstöra för andra eller hålla på att bry sig. Alla gör fel, alla kan må dåligt, alla kan ha dåliga dagar, alla kan vara arg, besviken, ledsen, glad, lycklig, olycklig osv. Vi är trots allt inte mer än människor. Det är bara normalt.

Är inte direkt så att någon är värsta stone heart och inte har några känslor alls. Man är bara olika bra/dålig på att visa det. För det mesta brukar tjejer vara de som är "svaga" och grinar och visar öppet hur de mår. Killar verkar vilja vara den "hårda" typen som ska vara känslo kalla och inte känna något. Ingen vill ju visa sig svag liksom?! Är ju den starka som överlever, eller? Men tror alla är väldigt mjuka inuti.. Även fast många är för feg för att visa det.

Och om det finns något jag hatar så är det när folk dömer någon efter vad alla andra säger och tycker eller efter utseende. Det kan vara någon som verkligen är väldigt ful och verkar udda. Men den personen kan vara världens underbaraste på insidan. Jag tycker att alla förtjänar en chans oavsett vem det är. Sen behöver man inte tycka om personen men en chans är väl alla värd?

Endel är ju sur och arg för saker som hände för flera år sedan. Fel att släppa det och gå vidare? Det är historia nu. Inget att göra något åt. Ska man gå och må dåligt över det i 100 år och aldrig förlåta personen? Det beror väl på vad som orsakat bråket eller varför man är arg. Men någon gräns för det väl vara. Släpp det och gå vidare. Det händer mycket med en person på ett år. Tänk då hur mycket som förändras på flera år!


30-30-150

Som ni kanske såg i tidigare inlägg så kollade jag igenom mobilen och hittade lite bilder på mig från senaste året. Inom närmaste dagarna tänkte jag leta reda på några bilder från året som gått och sammanfatta det bästa och sämsta stunderna i år.

Här är iaf dagens.


Tar det tillbaka


Lite mer än ett år sen.


Ett år sedan.


Vinter 2011.


Suddig bild. 18 år!


Vår 2011.


Sommar 2011.


Sommar 2011. Snygg tapet, jag vet!!!!


Turkiet 2011.


Höst 2011.


Höst 2011.


Måndags.

Längesen...

Tjena!

Har precis kommit hem från skolan. Haft två timmars idrott (badmintonturnering), kemi och svenska. Helt okej faktiskt. Alltis skönt att sluta tidigt.

Nu sitter jag här och äter gurka, laddar inför träning ikväll. Idag blir det spinning, gång på bandet och gym skulle jag tro. Får väl se om jag ändrar mig. Har väldigt ont i magen... Förövrigt känner jag mig helt tom inombords. Längesen jag kände såhär. Menmen sånt är livet.

Är väldigt glad för i natt fick jag sova hela natten utan att vakna, skönt! Fast är helt slut ändå. Har tränat minst 2,5h varje dag den här veckan så det börjar kännas lite i kroppen. Ska bli skönt med vila imorgon! Eller vila, har två timmars idrott ändå.

Kvällen igår blev inte som jag hade tänkt mig.. Hade glömt nyckeln hemma och ingen var hemma så jag hamnade ju där jag hamnade. Tänker inte säga så mycket om det. Jobbigt men underbart! Fick mig att tänka tillbaka lite. Kvällen blev väl helt okej ändå..

Tänkte lägga in en bild men orkar inte leta efter kameran eller sladden till mobilen. Det får komma bilder senare istället.

Just nu känner jag för att lägga mig i sängen och börja se lite på The Vampire Diaries.



There's a life inside of me
That i can feel again
It's the only thing that takes me
Where i've never been
I don't care if i lost everything that i have known
It doesn't matter where i lay my head tonight
Your arms feel like home




RSS 2.0