simply the bes human on this globe


tuesday

Hellu, varit en riktigt skön och bra dag. Ska snart skjutsa lillebror sedan träna. Puss & Kram!,

sov gott, godnatt


laddar inför en fullspäckad kväll


Godmorgon!

Det var sjukt jobbigt att kliva upp imorse men nu är jag iaf på skolan. Har snart hål till två, slappt fast bra drygt. Sen har jag två timmars matte och ikväll har jag introduktion på nya jobbet, spännande! Nu måste jag jobba. Puss & Kram!!





I've got you

Tjena!
Har inte haft tid att skriva i helgen. I fredags körde jag spinning och core sen skjutsade jag mamma och var med mina allra bästa. I går (lördag) åkte jag till Julia med Mathilda för att jobba med projektarbetet, åkte hem vid åtta sen drog jag till mormor och morfar och spelade lite kort. Efter det åkte jag hem och myste lite med mitt hjärta innan vi somnade.

Vaknade runt elva, vi har fikat lite och just nu tittar vi på en film och pratar lite. Tänkte plugga snart och ikväll ska jag träna. Undra vad jag ska hitta på för roligt ikväll då? :) Ska nog kolla på en film och ta det lugnt eftersom det blir en hård dag på måndag! 

Nu ska jag vara lite social. Skriver nog senare. 

Puss&Kram!

 

I want you

Hellu!

Har haft matteprov idag, gick bättre än förväntat så nu kan jag vara lugn. Efter matteprovet satt vi i klassen o prata sen åt vi och hade biologi. Blev ingen sista lektion för det kom ingen lärare så pappa hämtade mig och jag åkte hem och lagade mat åt honom. Har börjat skritiv mitt PM som ska vara klart imorgon. Just nu ligger jag på soffan och vilar lite. Ska snart göra krovstroganof och ris.

Ikväll ska jag träna, blir löpning och mage/rygg. Därefter ska jag vara med någon jag tycker sjukt mycket om, mysigt! ♥

Har även fått ett av två paket från nelly.com idag. Klänningarna och bikinin var rätt bra. Kanske kommer bilder senare men ska skicka tillbaka alla utom en tror jag.

Nu ska jag fortsätta vila inför träningen. Puss och kram


Gårdagens


glad tjej!

Ååh jag är överlycklig!! Fick mitt jobb tillslut efter tre intervjuer! Det kan inte bli bättre :D nu ska jag sova, godnatt läsare! Sov gott :)))

Åh gud det gör så ont att nåt nära kan vara så långt bort!

It’s so very clear
You left me when I had no one at all
No one at all


There is just to much the time cannot erase

I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter


I will search forever
To find a way back..




myser lite


Godmorning!

Har varit uppe många timmar nu men har inte haft tid att uppdatera bloggen. Har nyss ätit en macka och druckit te. I morse skjutsade jag lillebrorsan till bussen sen åkte jag hem och tittade lite på Jönssonligan, de är så kyliga!! Sen har jag varit i stan på intervju, börjar bli bra på det nu. Jag tänkte åka till gymmet snart, ska bara packa lite saker. Lär bli löpning plus bålträning. Det blir väldigt skönt att träna såhär tidigt så att hela dagen blir fri. Då hinner jag plugga matte och svenska och hitta på något roligt ikväll kanske.






Tisdag 17 april

Helluuuu!

Jag är dålig på att skriva men det kommer ett inlägg lite då och då i alla fall. Jag försöker skriva men jag har mycket att göra och inte allt för intressanta saker att skriva om. 

Idag har jag varit på skolan sen åkte jag och pappa på massage. Efter det åkte jag hem och kollade på Solsidan och sov en stund tills jag och Elias tog bilen och köpte thaimat som vi åt till middag, MUMS!! Ikväll har jag inte gjort så mycket, har fixat några viktiga saker och nu sitter jag här, mormor och morfar är här eftersom Elias har namnsdag och de har ätit lite tårta, GRATTIS LILLPOMPEN! Just nu raderar jag vänner på Facebook som jag känner att det inte är någon anledning att ha kvar, ifall just DU vill va kvar får du gilla mitt inlägg annars riskerar du att försvinna. Folk som inte känner mig och som jag knappt vet vilka det är behöver inte veta något om mitt liv heller!

Hör hockeyn i bakgrunden och Skellefteå leder över Brynäs med 3-2 vilket jag tycker är superbra! Hoppas att SAIK tar hem det här nu!

Jag har lagt in bilderna från London på datorn nu så att jag kan lägga in några här på bloggen, även bilder från cykelresan i Stockholm och lite annat smått och gott, spännande va?

Nu har jag inte tid att skriva här därför att jag ska duscha och krypa ner i sängen framför några avsnitt av Solsidan eller någon bra film.

Följ mig på instagram, där uppdaterar jag oftast flera ggr om dagen. ERIKAHAHAH heter jag där.

Sov så gott! Pusspuss


Så sant! Love Hurts but it is the most beautiful thing in the world!

The more you care the more it hurts










RSS 2.0