<3

Det var som ett annat liv
det var så förbannat fint
du var den jag ständigt ville stå bredvid

du grep mitt hjärta som en polygrip
vi flög iväg som en projektil
vi som inga preventiv till
fan jävla skit jag behöver lite tid
månaderna gick och det var inte lika enkelt
för två tätt in på blev det trängsel
vi skulle hålla hand tills skeletten blev damm
en millimeter från en gadd med ditt namn på
jag trodde att vi låg mellan himmel och jord
men tillslut blev det bara fucking smulor på bordet

Kom och håll om mig
är det här bilden av vad vi va
men älskling vi kan aldrig bli kvar
en sista gång
håller jag om dig
håller jag av dig
håller jag avstånd

kom och håll om mig
håller jag om dig
håller jag av dig
håller jag avstånd


Vi bråka natten lång
Tårarna forsade ner för din kind smärtan är blind
och jag fattar om du varken vill veta av
eller höra av dig till mig
du vill ha space men en vacker dag
kanske du och jag
kommer sätta tillbaks pinnen i vår handgranat
och göra om det extra bra
du paja vasen som jag gav dig på din födelsedag
jag kastar ringen och sa det blir aldrig äktenskap
du kastar maten som jag lagat på vårt köksgolv
och lågtrycket i vårt hus blir en köldfront
vi som alltid lovat att va varandras bästa vän
nu ligger vi med hundhuvet i en hästens säng


men alla gropar föddes som små hål
fast i halsen som en novalo koltrast
nu står i tårar
vem fångar oss nu
vem är måkvakt eller är vår framtid kolsvart
står vi där med skriet minus 2029
eller lirar vi bara vidare som mikael wiehe
eller fryser ut varandra som nasistpartiet
du jag hoppades verkligen att vi skulle vara livet ut



Snart tystnar musiken

Va väldigt trött när jag skulle upp imorse men kämpade mig upp ändå. Idrott första lektionen, volleyboll blev det. Alla kändes väldigt trött. Blev inte nå vidare spel direkt. När vi hade duscha o fixa oss gick vi mot skolan för att jobba lite med labbrapporten. Sista lektionen blev svenska. Började ett grupparbete med Jossan om Petter. Åt mat på skolan, typ makaroner och köttfärssås ihop blandat. Efter lunchen blev det kortspel innan jag begav mig mot tennishallen. Kom hem för kanske en timme sen. Har suttit här och kollat lite.

Väntar på att pappa ska komma hem och laga mat åt mig. Spinning 30 min kl 17.00 och sedan blir det gym och lite gång på bandet. Längtar!

Ikväll lär jag se House eller kanske ska börja med The vampire diaries som Amanda tyckte jag skulle börja se.

Mina nya skor. Eller började använda dem idag. De har legat hemma kanske två månader i väntan på att användas. Älskar dem! Så otroligt sköna och snygga!



Funderar på att köpa ett par bruna också. Love it!



Mina andra älsklingsskor som jag haft kanske två månader. Inte så varma men väldigt snygga och sköna också! Dock börjar det bli lite halt att ha dem nu när det kommit snö/is.

Kom och håll om mig

Helluuuuuu!

Hann inte blogga igår. Dagen började med att jag fixade mig, fikade och sedan kom Mathilda. En stund senare hämtade Julia upp oss och vi åkte vidare för att hämta upp Mange och Matte. Sedan fortsatte vi mot stan och Mitt Universitetet. Vi lyssnade på två föreläsningar som vi fick välja själv. Vi valde en om att jobba med människor. Jag tyckte det var allmänt ointressant och tråkigt. Sen var det en om krimonologi, biomedicinsk analitiker (CSI). Den var däremot väldigt intressant och rolig.

Funderar starkt på att gå någon av de utbildningarna nästa år. Frågan är ju bara vilken av dem. Båda verkar jätte roliga. Skillnaden verkar vara att det krävs fysik, kemi, biologi o nått mer som jag inte kommer ihåg för att komma in på biomedicinsk analytiker och det verkar mer praktiskt och det behövs många biomedicinska analytiker närmaste 10 åren så att nästan alla som gått utbilningen får jobb efter. För att komma in på krimonolog är det bara grundläggande behörighet och det verkar vara mer teori. Får väl fundera lite på det.

När föreläsningarna va slut tog jag bussen in till stan igen där jag fick och kikade lite. Fick med mig sju par as snygga trosor hem och kollade efter lite julklappar. Gick även med mamma och vi var och fikade på City Café, mysigt!

När jag kom hem åt jag mat sedan begav jag mig till gymmet. Körde biceps och triceps. Det gick ovanligt bra. Hann gå lite på bandet också.

Efter träningen var jag ganska trött så fikade och kollade lite på house innan jag somnade och som vanligt så vaknade jag vid tre och låg vaken några timmar... Sjukt irriterande!!

  
new!




Hearts in the air

Tjenare!

Sitter här och skriver lite på en av mina svenska inläminingar. Har redan gjort klart en. Knäpper lite bilder också. Väntar på att mamma eller pappa ska komma hem och laga mat åt mig. Har hört att det blir stekt potatis och korv. Efter maten drar jag vidare mot Etic för Pulscykling och sedan gång på bandet och lite gym. Efter duschen hade jag tänkt stoppa nått i magen och krypa ner i sängen framför några avsnitt av House.
Gäller att vara pigg imorgon när jag ska till Mittuniversistet på föreläsningar osv. Ser fram emot det!

Nej nu ska jag ta och skriva vidare.





Laddad tjej! Kul liv!

Don't want an ending

Hejsan!

Hade en väldigt mysig kväll, natt och morgon. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Mest kollat på tv sen åkte jag med mamma, pappa, mormor och morfar till stan och åt på Kina. Väldigt mysigt och gott!

Måste påpeka att det är väldigt mysigt med snö! Inte lika mysigt att sopa av bilen men det står man väl ut med.

Imorgon är det skola igen. Får ångest varje söndag för jag vet att en hel skolvecka väntar mig. Inte långt kvar till studenten nu. Känns som tiden bara rinner iväg. Snart står vi där på trappen.

Nu funderar jag på att samla mig och lägga mig i sängen. Tänkte se en film sedan sova. Ganska skönt att börja 9.20 imorgon i alla fall.

Godnatt!

Saturday

Helluuuuuuu!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Sov till typ halv två sedan fikade jag lite. Resten av dagen har jag spenderat här framför datorn, lyssnat på musik o kollat runt lite. Jag har nyss duschat och fixat mig. Ikväll ska jag iväg på roligheter och sedan träffa jocke. Tänkte försöka ta tag i det här med bloggandet igen iaf. Får väl se hur det går.

Igår blev det hockey med tjejerna och efter det drog vi till Mange och förade och sedan vidare till krogen. Var skit lång kö till Memento och jag va så trött så jag åkte hem och sov istället, väldigt skönt!

Ne nu tänkte jag hämta kameran och ta lite bilder, va länge sedan sist! Jag hoppas på middag snart också, blir jultallrik som mamma har köpt. GOTT, är jätte hungrig!


RSS 2.0