Allting kommer bli bra tillslut

Tjatja!

Idag har jag varit på skolan och haft biologi, svenska och skridskor. Har fixat rosévin tills imorgon för då ska jag och ett gäng kompisar på Den Svenska Björnstammen. Köpte biljett idag. Jag och Mathilda tog en sväng till Birsta också. Fick med mig en långkjol hem, dö snygg! Träffade Linnéa och Ella lite också.

Jag känner mig helt slut idag. Ont i ryggen, trött i kroppen, helt slut! Tänkte åka och hitta på saker med några kompisar men jag vet inte om jag orkar. Just nu vill jag bara krypa ner i sängen framför en film och ladda inför morgondagens bravader. Ska nog åka till Bredsjön och umgås med lite släkt imorgon, grilla, va ute och bara mysa på. Jag håller tummarna för fint väder i alla fall. Fast det ser inte så lovande ut nu eftersom det har kommit snö. Glädjen över vårkänslan försvann på två timmar, tyvärr!

Senare tänkte jag försöka lägga in lite bilder ifrån London bara jag inte somnar innan jag har kommit så långt.

Det drar ihop sig till studenten och jag har fortfarande ingen studentklänning.. Jag tror att jag är lite för kräsen. Tänkte beställa hem sex klänningar från nelly.com nyss men jag ska fundera till imorgon.


Känns väldigt lockande!


Suddig bild, jag vet! Mina nya jeans.

Nemen det är FREDAGKVÄLL! NU ska jag rycka upp mig och åka till mina kompisar, Man Lever Bara En Gång!!

Vemdalen


Liften, Julia och Lisa i bakgrunden.

Bussresan

Haha slut tjej, så himla gullig!

Lisa och Julia var också ett roligt sällskap... Sött!

simply the best

Min pappa och min mamma är världens bästa! De ställer upp på mig i ur och skur och finns alltid där. Mitt i nätterna hämtar de mig vart som helst och de ger mig så grymt mycket saker och sponsrar mig på alla sätt. De gör allt för mig och min älskade bror. Jag älskar dem! Fantastiska människor! Tack för att ni finns. Puss och kram

Det tog mig två månader att erkänna för mig själv..

Idag är en sån dag när jag inte kan sluta fundera. Det går inte att koncentrera sig på något utom mina tankar.

Nu kommer alla tänka: "Ånej inte en till som ska hålla på och skriva sådär och sedan ångra sig...." men jag skulle inte skriva det här om jag inte menade det. Det har tagit över två månader för mig att inse det här.

Jag är så hemskt ledsen att jag inte sa som det var till dig den där gången för nån månad sen när du verkligen förklarade vad du vill/ville. Det finns ingen som är som dig. Du är fantastisk på alla sätt!

Det finns ingen som skulle förlåta någon för allt jag har förlåtit dig för och det finns ingen som skulle göra exakt allt för dig som jag skulle göra. Om du ville ha en bok skulle jag skriva en bok åt dig!

Jag bryr mig om min familj mest i hela världen men jag bryr mig om dig ännu mer.

Jag tänker på dig och jag sviker eller sårar dig aldrig någonsin!

sitter på skolan, väntar på skjuts!


RSS 2.0