sjuk..

Hellu! Jag har verkligen inte haft ork att uppdatera nu i veckan. I måndags vaknade jag med halsont och var snuvig. I tisdags var jag helt förstörd med feber och allt. Var till Birsta en snabbis annars låg jag bara död i soffan tills jag fick sovsällskap och det var ju tur för jag höll på att frysa ihjäl så behövde lite värme. I går onsdag hade jag 39.4 i feber när jag vaknade och jag orkade inte göra något på hela dagen utom att ligga död i soffan. Jag mådde verkligen skit. Idag är febern borta tror jag men jag är jätte förkyld och helt slut. Har hostat så jag har ont i magen, tur att jag får magmuskler iaf! Haha! Imorgon ska jag ta det lugnt hela dagen och försöka bli frisk. Dock börjar det bli trist att bara vila eftersom jag gjort det hela veckan men jag hoppas jag orkar hitta på nått i helgen när jag är ledig!




High on life

Hellu!

Jag måste bara säga att jag är så lycklig. Jag har världens bästa människor omkring mig, arbetskompisar, familj och alla andra jag har omkring mig. Hur kan man inte tycka om livet? Jag lever i nuet och just nu älskar jag mitt liv så himla mycket. Jag känner mig typ odödlig, ingenting kan stoppa mig! Jag har verkligen allt jag vill ha!

Bästa bästa bästa du!

Förra året träffade jag världens bästa tjej, Sofie. Hon är verkligen helt toppen. Vad vi än gör så har vi alltid så otroligt roligt och hon ställer alltid upp osv osv osv. Bästa vännen kärlek till dig! Puss!
 
 
 
 

back again?

Tjena!
Uppdateringen är inte på topp men det är ganska fullspäckade veckor nu. I fredags var jag och bästa sofie ut och som vanligt blev det hur roligt som helst. I lördags tog vi det bara lugnt tills Sofie åkte hem, då städade jag, tvättade, såg på gg och duschade sen åkte jag till Seven eleven och köpte loka och chips, jag åkte hem och kollade på bilder och lyssnade på musik sen fick jag fint sällskap. jag hade tänt ljus och vi slog på en film sen sov vi, mysigt även om båda var helt död! Vid nio i morse blev jag ensam, fy så tomt det blev men huvudsaken var att vi hann träffas. Jag var glad ändå och somnade om. Vaknade vid tolv och skjutsade Elias sen åt jag thaimat framför The vampire diaries och efter det somnade jag och vaknade kl fyra. Då bytte jag om och följde med mamma och pappa till gymmet, körde spinning och musclepower. Nu sitter jag framför TV:n och har precis ätit. Tänkte snart ta ett varmt bad med tända ljus och göra ansiktsmask, hårinpackning osv och jag har förberett gurka, morötter och dipp som jag tänkte njuta av innan det är dax att krypa ner i sängen. Imorgon har jag jättelång sovmorgon, då tänkte jag sova ut sen köra spinning innan jobbet. Jag jobbar ett kort pass. Den här veckan jobbar jag sex av sju dagar.










RSS 2.0