Du Kan Sväva Över Marken

Helluuuuuuu! :D

Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, Oscar Linnros och Daniel Adams-Ray, grymt! Har nyss duschat. Vaknade vid elva, ska snart äta lite lunch och ta bilen till skolan. Har en timme fysik och två timmar matte. Halv trist väder idag. Fick ta på mig jeans o en skjorta istället för shorts. Jag har bara sju skoldagar kvar nu, bara att kämpa på!

Efter skolan tänkte jag plugga fysik (prov imorgon) sen tänkte jag göra lite engelska. Får se ifall jag hinner åka till gymmet en sväng också.

Gör nog ett inlägg senare.
Take Care
Erika ♥



Dagens! Världens suddigaste o sämsta bild men den får duga..

Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min






Har nyss klickat hem dom här. Love it! Fast en röd istället för svart bikini.

Galen




Trött tjej, men dom bjuder jag på!

Tja!
Har knappt tid att skriva nu för tiden, men ska försöka skärpa mig. I helgen var jag på bio sen på lördagen blev det fest. Har grymt mycket i skolan och jätte mycket annat att göra. Hinner nästan bara sova, äta, plugga, träna.
Just nu sitter jag och kollar runt lite på Facebook och ska klicka ner två bikinisar och ett linne.

Inte är det långt kvar av skolan heller, vädret är underbart och värmen har kommit. Det kan nästan inte bli bättre va?

Nu borde jag forsätta plugga lite fysik och engelska om jag hinner det. Jag gör ett inlägg imorgon, promise! ♥
Men nu vet ni att jag lever iaf.

Take Care
Erika ♥

Upside Down

Hellu!

Hann inte skriva igår och inte i förrgår heller. Var i alla fall hemma från skolan igen i förrgår, låg inne och sov till halv ett. Då gick jag ut o solade en timme innan det blev för jobbigt, då gick jag in och sov igen. Efter middagen tog jag bussen till min kära vän i Söråker. Vid halv 10 kom jag hem och då var det dax att duscha, fika och sova.

Vaknade fyra i går natt precis som vanligt, hade så himla ont i halsen. Men pallrade mig upp vid sju och for till skolan fast än jag borde vila. Missar ju grymt mycket ifall jag är borta flera dagar i rad och det drar ihop sig till sommarlov snart! Var jobbigt idag på skolan, orkade inte göra någonting och hörde inte ett skit men jag gick dit iaf.

Efter skolan drog jag och Mathilda till Ica och nu sitter vid hos mig och pratar och kollar på tatueringar. Tror jag äntligen hittat en jag verkligen vill ha. Vi åt i alla fall middag och pratade sen blev vi dö sugen på mjukglass så vi hämtade upp Adam och åt mjukglass och pratade och skrattade. När vi lämnat av Adam hade vi lite serious talk innan Mathilda åkte hem vid elva. Då hade min förklyldning och allt blivit mycket värre så jag kröp ner i sängen och sov.

Blev ingen skola idag, åkte på vårdcentralen och kollade vad det är för fel men det visste dom inte, ingen halsfluss iaf. Har blivit ännu värre nu och mina ögon är knallröda och blodsprängda. Blir ingen skola imorgon heller. Hoppas verkligen det blir bättre tills på lördag då vi ska fira en nära vän.

Har knappt klivit ur sängen idag, bara legat och sett House. Är på tredje säsongen nu.
Just nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem med lite glass åt mig. Glass och mint te är typ det enda jag får i mig.



  1.  


























Verkligen pigg, frisk o fin tjej!!!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, lär tillbringa resten av kvällen där och hela dagen och kvällen imorgon också. Därför får ni gärna slänga iväg ett sms till mig.

Take Care
Erika ♥


Take Me Higher

Hellu!

Har inte gjort mycket alls idag, mest legat i sängen och inte kunnat röra mig. Blev alltså ingen skola för mig. Är så himla svag i hela kroppen så kan knappt smsa... Jätte öm överallt, gör till och med ont att duscha. Min hals är också förstörd, det här är som att ha körtelfeber, har till och med feber. Nu blir min träning lidande, alla skriver eller säger att de ska dra ner på gymmet eller träna nått annat och jag får sitta här och nöja mig med bloggen, Facebook och House. Jag är inge avundsjuk jag lovar. Har inge sällskap heller, ingen vill väl bli smittad. Fast det är ju skönt att vara ensam också.
Känner att det blir ett lite gnälligt inlägg menmen. Vill till gymmet men det är ju ingen mening när man knappt skulle orka lyfta lättaste hantlarna.

Tur att jag har världens gulligaste mormor som kom förbi med lite mat åt mig förut och pappa har köpt twister, för de tycker så synd om mig, haha! ;)

Ska väl ta och bränna en skiva som jag kan ha i bilen sen inta sängläge där jag har tillbringat hela min dag. Jag kan ju inte lida av sömnbrist i alla fall.

Ska försöka fixa några bilder att lägga in också men känner mig inte tillräcklig snygg för det just nu. Men det kommer när jag mår bättre.

Hade tänkt slänga in lite bilder på snygga tatueringar också men då kanske någon snor mina idéer så det får vara!

Har funderat på att åka utomlands i början av juni, hur skönt låter inte det då? :D Hihi, som jag längtar!


Bjuder på en sommarbild av mig och min kusin för några år sedan!

Nu ska jag kila
Take Care
Erika ♥


What Are Words?

Grymt roligt att se att allt fler o fler hittar hit! Har städat hela dagen, blev inget gym heller... Har grymt ont i halsen. Orkar inte bli sjuk nu, menmen vad ska man göra då!?

Jag är grymt sugen på att åka till Grekland på tisdag, hittade en sista minuten som skulle gå på 2225kr, det var med tåg till och från Arlanda, flyg till Grekland, buss till och från hotellet till flyget, mat på flyget och frukost på hotellet. Hotellet ligger 0m från centrum och 30m från stranden. Låter det nå nice eller? :) Haha det är synd att ingen kan följa med bara och måste ju trots allt sköta skolan även fast det är tråkigt som f**.

Bara några få veckor kvar sen är det sommarlov, som jag har längtat! Börjar bli varmare o finare väder ute också, det gillar vi ju skarpt!


Hur underbart ser det inte ut att vara då?!


Hotellet man skulle bo på isf, kanske inte världens finaste men det duger ju. Man sover ju ändå bara på hotellet liksom!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen plocka undan lite innan jag slår på House som vanligt, börjar åtta imorgon.

Take Care
Erika ♥
a ♥ 


What's This Life For?

Helluuu! ;)

Ifall kvällen i fredags blev kaos är det ingenting jämfört med gårdagen. Herregud, vad ska man säga? De som var med vet vad jag menar och ingen annan behöver veta. Jag kom hem rätt tidigt ändå, slog på House och däckade ganska snabbt.

Väckarn stod på 10.00 i morse eftersom jag skulle hämta bror min. Kom hem för kanske en kvart sen. Är helt slut idag. Snart ska jag ta mig en powernap innan jag ska städa, vika och plocka undan tvätt och plugga. Jag har ju det jag gör idag. Vid fyra ska jag till mormor och morfar för att äta söndagsmiddag, mysigt! Efter det måste jag självklart dra till gymmet. Tror jag ska köra lite gång på bandet och sedan Muscle Power och en riktigt stretch efter det, kan ju behövas med tanke på hur stel jag är!!

Just nu sitter jag och kollar på tatueringar, har några snygga som jag vill göra men kan inte bestämma mig. Kanske lägger upp en bild senare.

Nej nu måste jag dra!

Take Care
Erika ♥


Imorgon kommer mamma hem från Italien också, det gillar vi :)


Catch Me

I can’t explain, can’t quite put my finger on
The difference that makes us so different
We’ve said everything, our words only betrayed us
Nothing is left, nothing was left unsaid

This time I have nothing left to lose
I’m stuck, the second hand won’t move
It’s about time that I speak my mind
It’s about time, about time I find
Pieces of me I have lost
Without any choice I move on
Hey time you’re no friend of mine
Hey time you’re no friend of mine

You cover yourself, you cover your skin
You cover yourself, like you cover your sin
Please untie my hands
I’m a sinner, I’m a man
I ask for one minute
To make you understand

This time I have nothing left to lose
I’m stuck, the second hand won’t move
It’s about time that I speak my mind
It’s about time, about time I find
Pieces of me I have lost
Without any choice I move on
Hey time you’re no friend of mine
Hey time you’re no friend of mine

Will you be there
To catch me when I stumble when I fall
When I fall
It’s so very clear
You left me when I had no one at all
No one at all

Who will be there
To catch me, to catch me when I stumble
When I fall, when I fall
It’s so very clear, you left me
Left me with no one at all
No one at all

This time I have nothing left to lose
I’m stuck, the second hand won’t move
It’s about time that I speak my mind
It’s about time, about time I find
Pieces of me I have lost
Without any choice I move on
Hey time you’re no friend of mine
Hey time you’re no friend of mine

The pieces of me I have lost
Without any choice I move on
Time, time you’re no friend of mine



ÄLSKAR LÅTEN!

Baby It Is Over

Tjenare!

Har varit dåligt med skrivande nu, har haft fullt upp men nu är jag TILLBAKA igen, igen och igen.

Igår hade vi engelska nationella, gick väl sådär sen åkte jag till Birsta med Elina. Fick med en tröja och ett linne hem. (Lägger ut bilder senare) Trog på gymmet efter det och körde biceps men har så ont i vänster underarm så det gick inge vidare. När jag kom hem kom Carro och Amanda till mig och vi drog vidare, lite dött var det menmen. Senare drog vi vidare igen och det blev väl kaos till slut men vi överlevde iaf. ;)
Drog vidare vid tolv en gång till och pappa hämtade mig halv fyra. Var så pigg när jag kom hem så slog på några avsnitt av house.

Vaknade för en timme sen, nu ska jag käka lite och sedan dra på gymmet. Har inget planerat ikväll men nått skoj blir det nog precis som alla andra kvällar. Hoppas pappa kommer hem och håller mig sällskap under middagen i alla fall.

Nej nu måste jag kila.

Take Care
Erika ♥



Peppad tjej förra sommaren!

RSS 2.0