Cold

Nu ska jag stoppa lite mat i magen, pasta med någon sås. Sen berger jag mig till Etic med Mathilda för att träna lite gym. Skulle egentligen ha varit på spinning också men jag har ingen ork till det idag och Mathilda känner sig lite krasslig! Skönt att slippa träna själv för en gångs skull. Ska försöka få igång henne också så kan vi träna tillsammans precis som det var förut. Blir mycket träning när skolan drar igång igen.

Kvällen spenderas i Söråker, blir nog till att ta det lugnt. Är fruktansvärt trött idag, måste verkligen vända tillbaka dygnet snart. Inatt ska jag se klart Sex and the city 2, riktig tjejfilm och faktiskt helt okej!

Nej plikten kallar, ta hand om er!♥


Längtan

Vad är det för mening att ha sommar och sommarlov ifall det ändå bara är grått och trist ute och det regnar? När det är sommar vill man vara ute och ligga på stranden, bada, umgås med kompisar osv. Inte vara inne för att det är tråkigt väder. Jag är trött på det här vädret nu, visst vi har haft fint väder i sommar men det här är knappt sommar. Jag vill ha sol och värme! I det här vädret blir man inte speciellt peppad på att vara ute.

Jag vill att det ska bli kallare ute så att hösten börjar för ifall det här är sommar så vill jag inte ha det längre!
Längtar efter att få ta fram varmare kläder, stickade tröjor, halsdukar, mössa, vantar, täckbyxor och dunjacka. När det är mörkt på kvällarna så man kan tända ljus och en brasa, bara mysa framför en film eller i sängen.

Löven får gärna bli gul och röd nu, det är så fint ute då. Sen blir det så trist enda till snön kommer. Underbart med snö, massor med snö nu tack! Då kan man åka skridskor, skidor, snowboard och bara vara ute, alldeles vitt överallt. Det gillar jag!

Eller så vill jag åka utomlands, långt bort dit det är jätte varmt och massvis med sol hela dagarna. Då kan jag få sola och bada och bara ta det lugnt, LOVE IT! Gärna till ett ställe där det är bra shopping också, garderoben behöver fyllas på!

Som det är nu är det ju nått mitt emellan...

Då vill jag hellre börja skolan på en gång så att tiden går lite snabbare, vill få in alla rutiner igen med träning, plugg, sömn, mat och skola. Även om det är jobbigt med skola så är det ändå skönt. Jag längtar till den 13 januari! 18 vintrar gammal blir jag då, skönt!



Hur underbart ser inte det här ut?


Ta mig hit!


Vackert


Perfekt väder!


Snö ♥


Hur peppande är det här? Kan vara mysigt ibland men inte varje dag!!


Get Me Started

Jocke har nyss åkt hem för att äta, han ska till gymmet senare. Jag var ju och klippte mig förut och eftersom jag ska spara ut mitt hår så att det blir hel långt hela håret så blev det inte speciellt stor skillnad. Tog bort det slitna överallt så det är lite kortare bara.

Känns tråkigt att bara klippa sig lika hela tiden men jag har ingen annan idé. Jag är nöjd i alla fall och det är huvudsaken. Nu är man fräsch i håret tills skolan drar igång.

Fast jag funderar på att färga det brunt igen, det är ju halvblont nu. Fast skulle vara snyggt att göra slingor så man blir blondin igen eller ska jag låta det vara som det är...? HJÄLP!



Såhär ser mitt hår ut nu fast kortare. Ska jag ha kvar det så?


Ska jag ha kvar det såhär?


Brunett, älskar håret! Ska jag färga det liknande det här?


Färga brunt?


Blondie, ska jag göra slingor så det blir blondare?



Ignorera bilden, se bara håret. Blondie or not?

Fast det är ganska skönt och fint med brunt på hösten/vintern fast sen ifall jag vill bli blond igen slits det så mycket på håret och det är tråkigt att ha kvar det som det är, vad tycker ni?♥

The Feel Good Drag

Det är roligt att se att fler och fler kikar in på min blogg. Igår var det mer läsare än någonsin och det gillar vi! Försöker uppdatera så mycket jag hinner och så mycket jag kan och när jag har något vettigt att skriva men just nu har jag inte direkt skrivtorka. Det är bra i alla fall.

Har ju inte skrivit på ett tag så nu finns det hur mycket som helst att skriva om. Jag vet inte riktigt var jag får insperation från. Det är roligare för läsaren ifall det är bilder. Därför försöker jag ha en bild i varje inlägg, så gott det går i alla fall.

Jag ska snart locka håret och fixa det lite sen ska jag dra iväg på gymmet. Får se vad jag kör, mage och rygg är garanterat med i alla fall. Ska försöka köra en hel del armar också men är inte lika stark i dem så det är inte lika roligt, haha.

Efter det ska jag nog duscha och ta bussen till Söråker. Synd att det regnar, det verkar aldrig ta slut. Man blir  dyngsur såfort man får utanför dörren. Får ta med mig ett paraply och se till att ta ett par skor som det inte är hål i. Men ska hitta ett snyggare paraply än förra gången så att NÅGON slipper skämmas.

Snart måste jag försöka vända tillbaka dygnet lite också, skolan närmar sig med stormsteg och jag tycker att det ska bli riktigt roligt. Alla ämnen kommer vara rolig förutom MATTEN, alltså den lärare som vi har är verkligen inte bra. Men det är bara att kämpa vidare, tillslut ger det resultat.  



Matteboken


Peppad tjej!




Evil Eye

Jag har hittat en parfym som luktar så otroligt gott. Fast problemet är att jag inte vet var jag kan få tag i den. Mamma köpte två hudkrämer till mig när hon var utomlands på flygplanet och nu vill jag ha parfymen men den verkar inte finnas någon stanns. Victorias Secret Charm heter den. Jag har redan tre andra parfymer men två av dem är jag otroligt trött på och den tredje älskar jag men vill ha Secret Charm också så man kan variera lite.


Britney Spears Fantasy Midnight, min älsklings parfym


Britney Spears Curious, den luktar otroligt starkt och jag får ont i huvudet av den. Den är uttjatad för mig.

Donna Karan New York, Be delicious. Visst den luktar jätte gott, jag älskade den förut men nu är jag så trött på den. Vill inte alls använda den även fast jag har två stycken.



Victorias Secret Charm, den luktar inte så starkt men fräscht och jag älskar den!
Vill lägga den till min samling men det ser mörkt ut. Är det någon som vet var man kan få tag i den? I så fall får ni gärna säga till. Mathilda ska åka utomlands om två veckor och även min kusin så jag ska säga åt dem att leta efter den åt mig och köpa den ifall den finns, får hoppas på det bästa!




Trigger

Jag är sjukt peppad idag, jag vet inte varför men. Vaknade för två timmar sen kanske. Har ätit frukost och fixat en klipptid. Min riktiga frisör hade tydligen stängt den här veckan och jobbar inte så mycket nästa vecka så det kändes lite kört för mitt hår är grymt slitet och behöver verkligen klippa mig NUNUNU! Men jag fixade tid imorgon klockan 12 på ett annat ställe så nu är jag lugn.

Igår på gymmet blev det ingen cykling för jag hann inte så jag tränade enbart mage och lite rygg i 50 minuter, kändes bra och idag har jag träningsvärk. Det är så det ska vara! Jag ska till gymmet idag också, blir dock ingen cykling men ska väl försöka köra lite armar och mage.

Just nu sitter jag och lyssnar på Takida och kollar på lite texter, de är grymma! Efter i fredags vill jag se dem många gånger till!

Jag känner att jag borde åka till birsta och shoppa lite men min plånbok är tom för tillfället. Får jobba på det i alla fall.

Undra vad man ska göra ikväll, har fyra biljetter till Giffarnas match ikväll men känner mig inte speciellt sugen på att gå. Tror jag ska träna nån timme sedan åka till Söråker!




Bild sen i lördags när jag kom hem.

Nej nu tror jag att jag ska sätta upp spegel, byta sängkläder och fixa det sista på mitt rum så att det blir helt klart någon gång. Jag ska lägga in bilder på resultatet senare.




Träning



Fit for fight!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till Etic för 30 minuters cykling plus mage och rygg i gymmet. Känner mig grymt peppad! För övrigt så har jag varit med Mathilda och Elina ett tag idag, städat och lagat mat. När jag tränat och duschat beger jag mig till Söråker för att vara med Jocke som kommit hem idag. Blir nog ingen mer uppdatering ikväll, kanske senare om jag hinner. Annars bloggar jag direkt imorgon.

Sköt om er! ♥


Deadlock


The Baseballs


Roxette


Roxette


Roxette


Roxettte


Marie


Per


Elias och jag


Pappa, Elias och Mamma


Mamma


Bilderna har inte så bra kvalitet men jag stod inte längst fram och ja det blev inte jätte bra men. Det är bilder från gårdagen i alla fall.

Between The Lines




Jag vet inte vilken jag tycker är snyggast. Funderar på att beställa en av dem. De sålde svarta och vita tröjor när de spelade. Fast bara den översta tröjan, jag tror jag tycker att den nedersta är snyggast. Men vad ska man ha den till då? Vilken tycker ni är snyggast?

Jag glömde skriva igår att jag och Annie var med i Sundsvalls Tidning igår. Det var en tjej som kom och ställde några frågor och ville ta en bild. Ta en titt på sida 39, del två! ♥

Feeble Pride

                    
Randig tröja 99:-                                  Linne 49.50:-
Jeans 399:-

                          

Klänning jag haft ett tag                         Skjorta 99:-
men inte vet när jag ska använda.         Svarta tights med sömmar 49.50 :-



Min sov tröja
så skön!

Det är något fel på bilderna så jag ser jätte stor ut men ni står nog ut ändå.

Yesterday


Mathilda lockade mitt hår igår, blir samma frisyr idag.



Bilder igår innan vi begav oss in mot staden. Alltså gårdagens outfit.


Nu måste jag skynda mig att äta. Ikväll blir det The Baseballs och Roxette.
Inga av mina favoriter men en rolig grej ändå. Undra vad dagens outfit blir.
Har beslutsångest.

Be like that

Har blivit väldigt dålig uppdatering senaste veckan. Har haft fullt upp helt enkelt men jag skärper mig igen. Har hunnit varit till birsta och handlat en del kläder, lägger in bilder på dem snart. Annars har jag mest spendera min tid ute i söråker.

Men igår vad jag med brudarna på Norrporten Arena. Det var Ulf Lundell som spelade först och sedan Takida. Jag knappt lyssnat på Uffe i hela mitt liv så speciellt bra tyckte jag inte att det var men vi kom igång ialla fall. Men sen när Takida kom, herregud vad bra de är!
Vi stog längst fram nästan i mitten och skrek, sjung, hoppade, klappade händerna och bara rocka loss. Innan kvällen var slut var det inte mycket av min röst kvar men det är så det ska vara!


TAKIDA

knäppte inga egna bilder på Takida, de här bilderna
är från ST.


Älskar rösten




Annie och jag innan


Jag, Mathilda och Annie medan vi peppar!


Glada tjejer




En bild från uffe, inte jätte bra kvalite.


En till bild på Ulf Lundell.


RSS 2.0