Du kan dra åt helvete :)

Jag är så less på dig. Seriöst! Vem tror du att du är? Kommer här och tror att du är bättre än någon annan. Alla är lika mycket värda, ingen är bättre än någon annan. Alla är bra på sitt sätt. Alla är dåliga på sitt sätt också. Ingen är perfekt för alla men alla är perfekt för någon.

Varför ska man gå och tro saker om andra och prata om saker man inte vet något om och inte har något med att göra? Fel att bara sköta sig själv och skita i alla andra. Om man måste lägga energi på att förstöra för andra och lägga sig i har man problem med sig själv. Man behöver inte älska alla!

Hata är ett väldigt starkt ord, krävs väldigt mycket för att man ska hata någon. Men kan kanske inte tycker om någon bara.

Tycker att alla borde lägga energi på sig själv och de som är runt omkring en själv istället för att förstöra för andra eller hålla på att bry sig. Alla gör fel, alla kan må dåligt, alla kan ha dåliga dagar, alla kan vara arg, besviken, ledsen, glad, lycklig, olycklig osv. Vi är trots allt inte mer än människor. Det är bara normalt.

Är inte direkt så att någon är värsta stone heart och inte har några känslor alls. Man är bara olika bra/dålig på att visa det. För det mesta brukar tjejer vara de som är "svaga" och grinar och visar öppet hur de mår. Killar verkar vilja vara den "hårda" typen som ska vara känslo kalla och inte känna något. Ingen vill ju visa sig svag liksom?! Är ju den starka som överlever, eller? Men tror alla är väldigt mjuka inuti.. Även fast många är för feg för att visa det.

Och om det finns något jag hatar så är det när folk dömer någon efter vad alla andra säger och tycker eller efter utseende. Det kan vara någon som verkligen är väldigt ful och verkar udda. Men den personen kan vara världens underbaraste på insidan. Jag tycker att alla förtjänar en chans oavsett vem det är. Sen behöver man inte tycka om personen men en chans är väl alla värd?

Endel är ju sur och arg för saker som hände för flera år sedan. Fel att släppa det och gå vidare? Det är historia nu. Inget att göra något åt. Ska man gå och må dåligt över det i 100 år och aldrig förlåta personen? Det beror väl på vad som orsakat bråket eller varför man är arg. Men någon gräns för det väl vara. Släpp det och gå vidare. Det händer mycket med en person på ett år. Tänk då hur mycket som förändras på flera år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0