Paris dag fyra

Igår, söndag var det fjärde dagen i Paris. Vi va ute ur lägenheten vid nio och började gå mot kyrkan som är med i Da Vinci koden. Påvägen gick vi förbi många flotta hos med jätte stora portar. Efter vi varit vid kyrkan gick vi till en park i närheten. Där åt vi upp mackorna vi hade med oss och gick på en jätte söt toa. Det var otroligt många fransmän och fransyskor som sprang där, några höll på med nån taekwondo grej, endel hade yoga, spelade tennis, segrade små segelbåtar i en stor fontän som fanns där osv.

Vi besökte en marknad där de sålde mat, bröd, bakverk, frukt, kött, grönsaker, smycken och kläder. Det var supermysigt och häftigt att se alla olika fiskar och skaldjur som de sålde.

Vi besökte en till park och gick förbi en Moské och en vanlig kyrka som också är känd men kommer inte ihåg vad den hette heller och i vilket fall är det ganska svårt att stava rätt på namnen här.

Efter att vi besökt marknaden gick vi mot Bastiljen och letade efter en affär som vi var på förra gången vi var i Paris. Det var en modellaffär som Elias var intresserad av men vi hittade den inte så vi gick till McDonalds vid Bastiljen och åt lite sen vidare förbi Bastiljen och mot stan men mycket var stängt på söndagar märkte vi. När vi kom till stan hade vi gått över en mil så vi hade ömma fötter och var trötta. Då gjorde vi nått som vi aldrig brukar göra... Vi tog METRON hem. Vi som alltid brukar gå överallt för att få se så mycket som möjligt och för att det är skönt. Eftersom det var

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0